loading
close
SON DAKİKALAR

Boşnaklar’dan Kılıçdaroğlu’na tebrik ziyareti

Boşnaklar’dan Kılıçdaroğlu’na tebrik ziyareti
Tarih: 07.08.2019 - 12:28
Kategori: Siyaset

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti.

Türkiye’nin değişik Kentlerinden ve ilçelerinden gelen Boşnak temsilcileri, CHP liderini CHP Genel Merkezi'nde ki makamında ziyaret ederek, Mart 2019 yerel seçim sürecinde CHP’nin elde ettiği başarıyı tebrik ettiler.

Balkan toplumunun bu ülkenin birinci sınıf ve sadık vatandaşları olduğunu, vatanımıza, milletimize bağlı, Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkan bir mozaik yapı olduğunu ve ülke yönetiminde, genel ve yerel siyasette her daim olacaklarını dile getirdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Balkan toplumuna önem verdiğini, balkan toplumunun bu ülkenin temel taşlarından biri olduğunu söyleyerek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Buluşma Genel Merkez MYK toplantı salonunda gerçekleşirken, toplantıya Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyon Başkanı Mustafa Güneş, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Dernek Başkanı Erdoğan Erden yanı sıra İstanbul, İzmir, Manisa, Adana, Ayvalık, Ankara’dan Camianın temsilcileri katılırken www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş ve Boşnak camiasından CHP Bornova Gençlik Örgütü Başkanı Sadık Yıldız eşlik etti.

Boşnak temsilcileri ziyaretin anısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da değişik hediyeler verdi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları