loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Aliağa İlçe Örgütü, köylere erzak ve ramazan kolisi dağıttı

CHP Aliağa İlçe Örgütü, köylere erzak ve ramazan kolisi dağıttı
Tarih: 22.05.2020 - 10:13
Kategori: Siyaset

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Korona virüs pandemi sürecinde, İzmir’in ilçelerini ziyaret ederek; halkın, çiftçinin, üreticinin, esnafın yaşadığı zorlukları birebir dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Bugüne kadar Buca, Bayındır, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Kemalpaşa, Bornova, Foça, Beydağ, Bergama, Dikili, Ödemiş, Çiğli, Konak ve Kınık ilçelerini ziyaret ederek halkla, üreticiyle, çiftçiyle ve esnafla buluşan Av. Kılıç, Aliağa İlçesini de ziyaret etti.

Sevda Erdan Kılıç, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, ilçe örgütü yöneticileri ve partililer ile birlikte pandemi sürecindeki çalışmaları birlikte değerlendirerek, sahada çalışma yaptı.

CHP’li Av. Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Oğuzhan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. CHP İlçe örgütünün çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Av. Sevda Erdan Kılıç, daha sonra beraberindekilerle birlikte alana çıkarak Aliağalılar ile buluştu; onların dertlerini, sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.

CHP Aliağa İlçe örgütü ile birlikte, 1 Haziran’da açılması planlanan sürücü kurslarına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hijyen paketi ve yüz siperliğini dağıtan Av. Sevda Erdan Kılıç, daha sonra CHP ilçe örgütlerinin “Bir Çocuk da Sen Giydir” projesi kapsamında, çocukların yüzü gülsün diye bayramlıklarını hediye etti.

CHP Aliağa İlçe Örgütü, köylere erzak ve ramazan kolisi dağıttı

CHP Aliağa örgütü de ayrıca esnafa, fırınlara, berber ve kuaför dükkanları ile eczane ve hastanelere hijyen paketleri ve yüz siperliklerini dağıttı. “Salgın döneminde yatağa kimse aç girmesin” denilerek, köylere erzak ve ramazan kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. Sokak hayvanlarını da unutmayan CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, onlara 15 çuval mama dağıttı.

     Yaşanan bu zorlu pandemi sürecinde dayanışmanın önemini sık sık vurgulayan CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, Aliağa’daiş kazası geçiren Tayfur Bektaş’ı da ziyaret etti.

Aliağa Belediye Başkanlığı’nın başka bir partide olduğunu, ancak bir sonraki dönem hep birlikte çalışarak Aliağa Belediye Başkanlığı’nı kazanacaklarını vurgulayan Av. Kılıç, “Bunun için çalışmalarımızı daha hızlı, daha koordineli bir şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Av. Kılıç, İlçe Başkanı Yavuz Adar ile görüştü.

   Milletvekili Av. Kılıç, daha sonra Kınık İlçesi’ne geçerek, CHP Kınık İlçe örgütünü ziyaret etti ve korona virüs pandemi sürecinde Kınık halkının yaşadığı sorunları ilçe yöneticileri ile birlikte değerlendirdi; normalleşme sürecine uyum ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

  CHP’li Av. Kılıç’ın, İzmir’in ilçelerini ziyaret ederek şu yaşanan pandemi sürecinde halkın sorunlarını kendilerinden dinleme ziyaretleri devam edecek.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları