loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Saray’ın beslemeleri, beni iyi duyun!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Saray’ın beslemeleri, beni iyi duyun!
Tarih: 13.04.2020 - 19:47
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarımıza hakaret eden yandaş köşe yazarlarına seslendi; "Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevimdir."

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sokağa çıkma yasağı ilanından sonra ihtiyaçlarını karşılamak için sokağa çıkan vatandaşlara hakaret eden Sabah yazarları Mehmet Barlas ve Engin Ardıç’a sosyal medya hesabı twitterdan bir video paylaşarak tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlarımıza hakaret eden yandaş köşe yazarlarına seslendi; "Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevimdir; benim vatandaşıma gerizekalı, ayı, lümpen diyemezsiniz."

"Şimdi bir de karşımız da sarayın beslemeleri var. Gazetelerinde köşe başlarını tutmuşlar. Öyle bir noktaya geldiki vatandaşa hakaret etmek sanki bunlaraın göreviymiş gibi.

Gece yarısına 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Vatandaş doğal olarak yarın nasıl besleneceğim diye sokağa çıktı. Alışverişe çıktı.

Sarayın beslemeleri başladılar vatandaşları aşağılamaya. Kimisi gerizekalı dedi, kimisi ayılar dedi kimisi lümpen dedi. Aşağlamaya başladılar. Bu kibir abideleri. Bu kibir abideleri güçlerini nerden alıyor? Bu kibir abideleri nereleden besleniyor?

Sarayın beslemeleri beni iyi duyun; Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevimdir. Ben vatandaşın hakkını ve hukukunu savunacağım. Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma gerizekalı diyemez, ayı diyemez, lümpen diyemez. Asla ve asla diyemez" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları