loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Bingöl depremi açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Bingöl depremi açıklaması
Tarih: 14.06.2020 - 23:17
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bingöl, Karlıova'da Saat 17.24'te meydana gelen depremde hayatını kaybeden güvenlik korucusu ilgili başsağlığı ve bölgede yaralanan vatandaşlarımız için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Bingöl Valisinin açıklamasında 5,7'lik depremde Bingöl Karlıova'ya bağlı Kaynarpınar Köyü'nde karakola ait 2 gözlem kulesinin çökmüş enkaz altında kalanlar olmuştu. Bingöl Valisi Kadir Ekinci açıklamasında acı haberi verdi; "Depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne yazık ki Hakk'ın rahmetine kavuştu, korucumuz şehit oldu" dedi. AFAD ise Bingöl'de 14, Erzurum'da da 4 kişinin yaralandığını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partsi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bigöl'de meydana gelen 5.7 şiddetindeki deprem nedeniyle mesaj yayınladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mesajında;

"Bingöl’ün Karlıova ilçesinde meydana gelen, çevre illerde de hissedilen #deprem nedeniyle göçük altında kalarak hayatını kaybeden güvenlik korucumuza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları