loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Öztrak: Saray, vatandaşa sokağa çıkma dediği bayramda köprüden geçişi bedava yapmış

CHP Sözcüsü Öztrak: Saray, vatandaşa sokağa çıkma dediği bayramda köprüden geçişi bedava yapmış
Tarih: 23.05.2020 - 15:00
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanmasına rağmen Cumhurbaşkanı kararıyla köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına ilişkin "Beş maskeyi vatandaşına bedava dağıtamayan kifayetsiz yönetimin bayramda millete bedava köprü ikramı da böyle olur" yorumunda bulundu....

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Marmaray ve Başkentray'ın Ramazan Bayramı'nda ücretsiz olacağı duyuruldu.

81 ilin tamamında bayram boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanmasına rağmen alınan ücretsiz geçiş kararına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan tepki geldi.

Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
"Milletin geçmediği köprünün ücretini dolarla Hazineden yandaşına ödeyen Saray, vatandaşa sokağa çıkma dediği bayramda köprüden geçişi bedava yapmış. Beş maskeyi vatandaşına bedava dağıtamayan kifayetsiz yönetimin bayramda millete bedava köprü ikramı da böyle olur tabii."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları