loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den Erdoğan'a videolu 'mitomani' yanıtı: Uzmanına soruyoruz, kim yalancı?

CHP'den Erdoğan'a videolu 'mitomani' yanıtı: Uzmanına soruyoruz, kim yalancı?
Tarih: 15.04.2020 - 11:38
Kategori: Siyaset

CHP, Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'mitomani hastalığına yakalanmış' diyerek hedef alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın geçmişteki konuşmalarının yer aldığı bir videoyla yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek pogramına çıkarak açıklamalarda bulunmuştu. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programın ertesi günü yaptığı bir konuşmada, CHP liderini hedef alarak, "Bu kadar yalanı arka arkaya söylemek mitomani (yalan söyleme) hastalığıdır" dedi.

CHP'den Erdoğan'a videolu yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu'nun programda yaptığı açıklamalardan kesitlerin verildiği videoda "Bu mu yalan?" diye soruldu.

CHP'den paylaşılan videoda Kılıçdaroğlu'nun şu ifadeleri yer alıyor:

"-Parası olan, FETÖ borsasına para yediren, Erdoğan'ın avukatlarına rüşvet verenler dışarı çıktı, savcı soruşturma bile açmadı. 

-O iş adamı (Fettah Tamince) 17-25'ten sonra Bank Asya'ya eşi para yatırdı. 17-25'ten sonra Fethullah'a gitti. Savcı iddianame bile hazırlayaamadı. AK Parti'nin Antalya'daki töreninde protokolde oturdu. Hala Erdoğan'ın 1 numaralı adamı.

-'Devlete işlenen suç varsa devlet affeder. Öldürülen birisi var. Çocuğum öldürüldü benden izin mi aldınız onu affediyorsunuz?'  Erdoğan geçmişte böyle diyordu. 'Devlet kendisine karşı işlenen suçları affeder ama şahsa karşı işlenen suçları devlet affedemez' diyordu. Ne oldu da Erdoğan 180 derece döndü?"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları