loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den 'İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar' çalıştayı

CHP'den 'İstanbul'dan Türkiye'ye Tek Yön İktidar' çalıştayı
Tarih: 26.06.2020 - 08:33
Kategori: Siyaset

CHP, "İstanbul'dan Türrkiye'ye Tek Yön İktidar Çalıştayı" düzenledi. Çalıştaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un il ve ilçe başkanları ile belediye başkanları katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Yerel Yönetim Çalışmalarının Koordinasyonu başlıklı "İstanbul'dan Türrkiye'ye Tek Yön İktidar Çalıştayı" düzenledi. Çalıştaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un CHP'li belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. 

Canan Kaftancıoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayın ilk bölümünde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı deneyimini; K.Çekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan ise son yerel seçimlerde Küçükçekmece'de elde edilen başarıyla ilgili deneyimlerini paylaştı.

İkinci bölümdeyse ilçe başkanları ve belediye başkanları, 14 yuvarlak masada atölye çalışması yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu da çalışmalara katılarak başarılar diledi.
 
Son bölümünde 14 masa adına grup sözcülerinin atölye çalışmalarından çıkan sonuçlarla ilgili kısa birer sunum yaptı. Çalıştayda ayrıca dijital olarak bir anket yapıldı ve sonuçları değerlendirildi.
 
Çalıştayın kapanış ve değerlendirme toplantısını Kılıçdaroğlu yaptı.
 
 
 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları