loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Hamzaçebi'den YKS tarihinin erkene alınmasına tepki: 'Turizm eğitimden vazgeçilerek değil ekonomik önemlerle desteklenir'

CHP'li Hamzaçebi'den YKS tarihinin erkene alınmasına tepki: 'Turizm eğitimden vazgeçilerek değil ekonomik önemlerle desteklenir'
Tarih: 06.05.2020 - 13:54
Kategori: Siyaset

CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, YKS tarihinin erkene alınmasıyla ilgili "Turizm eğitimden vazgeçilerek değil ekonomik önemlerle desteklenir" yorumunda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Mayıs akşamı Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Temmuz ayında yapılması planlanan üniversitelere giriş sınavı YKS'nin Haziran ayına çekildiğini duyurdu.Korona salgının ardından normalleşme adımlarına ilişkin konuşan Erdoğan YKS sınavının 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacağını ifade etti.Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, sınavın erkene çekilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. 

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi  de sosyal medya hesabından YKS tarinin erken alınmasına tepki göstererek "Turizm eğitimden vazgeçilerek değil ekonomik önemlerle desteklenir. Eğitimden tasarruf edenler, ekonomik büyümeden vazgeçenlerdir" ifadelerini kullandı. 

 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları