loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Koç'tan AKP Genel Başkanı Erdoğan'a; Allah seni bildiği gibi yapsın!

CHP'li Koç'tan AKP Genel Başkanı Erdoğan'a; Allah seni bildiği gibi yapsın!
Tarih: 03.04.2020 - 21:05
Kategori: Siyaset

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin alınan yeni tedbirleri açıklarken muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı hitabına cevap CHP'li Koç'tan geldi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına ilişkin alınan yeni tedbirleri açıklarken muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben;

"Kampanyanın üçüncü gününde SMS hariç yaklaşık 304 bin kişi ve kuruluş 1 milyar 61 milyon liralık yardım yaparak kardeşliğimizin gücünü göstermiştir. Ülkemizin bu sıkıntılı gününde dayanışma ortaya koyan tüm vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza şükranlarımı sunuyorum. CHP Genel Başkanı başta olmak üzere kimi kesimler kampanyayı itibarsızlaştırmaya çalışsa da milletimiz bu fitne olanaklarına imkan vermemiştir.

"Kurtuluş Savaşı başlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tekâlif-i Milliye denilen 10 maddelik bir emir yayınlamıştır. Milletimizin elinde bulunan silahtan cephaneye, makineden binek hayvanlarına kadar savaşta ihtiyaç duyulan hemen her malzemenin belirli bir oranı talep edilmiştir. Milletimiz bu çağrıya mecburiyetin ötesinde gönüllülükle iştirak ederek vatanı için vermiştir. Yardım kampanyasını sabote etmeye çalışanlar milletten ne kadar uzak olduklarını bir kez daha göstermişlerdir." dedi.

Bu açılmalara cevap CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç'tan geldi.

Prof. Dr. Haluk Koç sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı Erdoğan'a;

"Ülkemin en zor günlerinde hala CHP Genel Başkanına laf çakan bu ülkenin Cumhurbaşkanı...

Allah seni bildiği gibi yapsın!

Ne diyeyim....

Aklıma Nazım’ın dizeleri geliyor da yutkunuyorum..

Milletimin en talihsiz gecesi..... ...." dedi.

 

Erdoğan; bu gece 24.00'dan itibaren 20 yaş altının sokağa çıkışı kısıtlandı

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları