loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Koç'tan Bakan Pakdemirli'ye sert tepki: 'Makamına uygun olmayan küstah tavırları...'

CHP'li Koç'tan Bakan Pakdemirli'ye sert tepki: 'Makamına uygun olmayan küstah tavırları...'
Tarih: 22.08.2019 - 17:26
Kategori: Siyaset

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin orman yangınlarıyla yaptığı son açıklamalara tepki gösterdi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar ve Menderes'e sıçrayan orman yangınında gündeme gelen THK uçaklarına dair Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamalara tepkiler gelmeye devam ediyor. Bekir Pakdemirli, Türk Hava Kurumu (THK) uçaklarının Ege'de çıkan yangınlarda kullanılmaması ile ilgili, "Bu hurda uçaklara biz şimdiye kadar 85 milyon dolar para vermişiz. Bu sene 4 milyon euro vermedik diye mi oluyor bunların hepsi? Türk Hava Kurumu, siyasetin oyuncağı olmuş durumdadır. Ana muhalefet partisiyle birlikte hareket ediyor" demişti.

Bakan Pakdemirli'nin açıklamalarına bir tepki de CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç'tan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP'li Koç, Bakan Pakdemirli için "Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli; siyaset dışı atanarak bakan yapılmıştır. Çeşitli olaylarda takındığı,makamına uygun olmayan küstah tavırları ve tercih ettiği kötü,kaba belagatı nedeniyle ne yazık ki hep olumsuzlar arasında hatırlanacaktır" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları