loading
close
SON DAKİKALAR

Demirtaş'tan sosyal medyada kendisini takip ettiği için atılan yurttaşa iş bulma sözü

Demirtaş'tan sosyal medyada kendisini takip ettiği için atılan yurttaşa iş bulma sözü
Tarih: 04.07.2020 - 12:21
Kategori: Siyaset

Selahattin Demirtaş, sosyal medyada kendisini takip ettiği için işten çıkarılan Ercan Saldanli isimli yurttaşa iş bulması için yardımcı olacağının söyledi.

İstanbul’da özel bir şirkette satış danışmanı olarak işe başlayan Ercan Saldanli, öğlene kadar çalıştıktan sonra işten çıkarıldı. İşten çıkarılma nedenini soran Saldanli, “yetkili yok” cevabıyla karşılaştı. Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre, yetkilinin telefon numarasını alarak, neden işten çıkarıldığını soran Saldanli, skandal bir cevap aldı. Yetkiliden, "Ercan bey, sosyal medya hesaplarınıza baktığımızda savunduğunuz kişilerle ilgi şu anda bir yasal süreç işlemektedir. Bu sebeple şu anki devlet politikalarına ya da devletin yargılamada olduğu bir konuda bu kadar afişe sosyal medyanız uygunsuz görüldü" diye yanıt aldı.

Saldanli, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı takip ettiği için işten çıkarıldığını söyledi.

HDP'nin Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Saldanli'ya iş bulması için yardımcı olacağını kaydetti. Demirtaş, "Sıkma canını güzel kardeşim. Bütün bu haksızlıklar bir gün biter. Kimileri için geriye sadece utanç kalır. Hem bak, artık ben de seni takip ediyorum. İş bulman için de yardımcı olacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları