Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Maria Kasırgası sebebiyle Porto Riko ve ABD Virgin Adaları bölgelerine seyahat edilmemesi bildirildi.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 'Benim Suriye'deki düşmanım IŞİD çünkü Fransa'ya saldıran onlardı' dedi.
Meksika'nın Puebla bölgesinde 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
ABD'deki NATO PA toplantısına davetli olmamasına rağmen Middle East Forum Başkanı Pipes tarafından içeri alınan FETÖ mensubu Emre Çelik, Türkiye'nin itirazlarının ardından ülke vekillerinin tamamının salondan ayrılmasıyla protesto edildi.
Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde gerçekleşen, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Rohingya Temas Grubu Toplantısında konuştu.
ABD Başkanı Trump ilk kez Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na sesleniyor. Kuzey Kore'ye ve İran'a yönelik sert açıklamalarda bulunan Trump, Türkiye'ye göçmen politikası konusunda teşekkür etti.
İran ordusu başkomutanı Abdulrahim Musavi, en küçük bir hatasında İsrail'in kendi sonunu getireceğini ve 25 yıldan daha uzun süre ‘hayatta kalamayacağını' söyledi.
ABD, Rakka operasyonu kapsamında YPG'nin de içerisinde yer aldığı SDG'ye yeni zırhlı araçlar ve ağır silahlar gönderdi.
Erbil'e gelen İngiliz Savunma Bakanı'nın 'referandumu ertele' talebine cevap veren Barzani, uluslararası garanti olmadan referandumun ertelenmeyeceğini söyledi.
Çin'de yakılan tütsülerin yangın tehlikesi oluşturması nedeniyle 2 bin tonluk Budist tapınağı taşındı.
ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısında BM'de reformlar yapılmasına ihtiyaç olduğunu söyledi.
15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ'cüler Almanya'ya sığınmaya başladı. Darbe girişiminden sonra Almanya'ya kaçan 169 diplomatik pasaportluya iltica hakkı tanındığı açıklandı.
Cumhurbaşkanlığı korumalarının kullanması için ABD ile yapılan silah anlaşması, ABD Başkanı Donald Trump yönetimi tarafından geri çekildi.
Türk şirketi Rönesans'a Rusya'da baskın; Rusya’da 1.7 milyar dolarlık usulsüz transferle suçlandı...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York’ta BM binasının karşısındaki Türkevi’nin temel atma törenine katıldı...
Washington Post, ABD'nin Türkiye'ye silah satışında kesintiye gitmesi çağrısı yaptı.
Irak Anayasa Mahkemesi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde 25 Eylül'de düzenlenecek referandumu askıya alma kararı aldı.
Irak Başbakanı Haydar el İbadi, Başika Kampı'nın yakında boşaltılmasını istediklerini açıkladı. İbadi ayrıca IŞİD ile bağlantılı oldukları için Musul yakınlarındaki bir kampta tutulan bin 333 kişiden yaklaşık olarak yarısının Türkiye vatandaşı olduklarını
Suriye'nin güneyinde bir ÖSO komutanı ve bazı askerleri IŞİD'e katıldı.
Birleşmiş Milletler (BM) 72'inci Genel Kurul toplantılarına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York şehrinde.
İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Irak’tan ayrılması durumunda Erbil’le olan bütün anlaşmaları iptal edeceğini belirtti.