loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: ABD, Rusya çözemedi işi hepsi sıkıntıda, bizden destek istediler

Erdoğan: ABD, Rusya çözemedi işi hepsi sıkıntıda, bizden destek istediler
Tarih: 29.05.2020 - 16:10
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açılışında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle: 

"Rönesans Grubu'nu, mimarı, işçisini tebrik ediyorum. Rönesans firmasına ayrıca şükranlarımı bildireceğim. Her iki hastaneyi bu firma yaptı. Bir tane hastane için bizden herhangi bir bedel istemediler. 

Pek çok ülkede sağlık sisteminin çöktüğü bir dönemde Türkiye imkânlarını çok iyi şekilde kullandı. 90'dan fazla ülkeye tıbbi malzeme yardımı gönderdik. İhtiyacı olan kimseyi geri çevirmedik.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla yaptığım her yatırımın karşılığını aldı. Muhalefetin eleştirdiği şehir hastanelerinin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte daha iyi gördük.

ABD, Rusya çözemedi işi hepsi sıkıntıda, bizden destek istediler. Biz de her yere gönderdik. Milletimiz tarafından bu hizmet mukabelesiyle karşılanmıştır. Teşhis ve tedavi genel sağlık sigortası kapsamına girdiği için vatandaşımız sıkıntı yaşamıyor.

Gelişmiş ülkelerde insanlar yeteri kadar paraları varsa sağlık hizmeti alabiliyorlar. Salgın döneminde Hollanda'da çalışan vatandaşlarımız ölüme terk edilmişti, ambulans uçaklarla aldırdık.

Milletimiz istiklalinden ve istikbalinden vazgeçmemiştir. Rönesans gibi bir yüklenici firma bulursak Sancaktepe'de şehir hastanesi yaparız."

Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları