loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın avukatı CHP'li Özkoç'un açıklamalarını yargıya taşıyacağını söyledi, Özkoç'tan yanıt geldi

Erdoğan'ın avukatı CHP'li Özkoç'un açıklamalarını yargıya taşıyacağını söyledi, Özkoç'tan yanıt geldi
Tarih: 04.03.2020 - 16:36
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un bugün Meclis'te düzenlediği basın toplantısındaki Erdoğan'a yönelik açıklamalarını yargıya taşıyacaklarını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün Meclis'te düzenlediği basın toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik sert açıklamalarda bulunarak, "haysiyetsiz ve şerefsiz" dedi.

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Özkoç'un sosyal medya hesabında da paylaştığı, "BOP’un eşbaşkanı olan, 3 milyon Müslümanın katline onay veren, şehitlere kelle diyen bir kişi, haysiyetsizdiri, şerefsizdir, onursuzdur! Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olamaz" sözlerini yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Aydın, "Seviyesiz ve düzeysiz açıklamalarınızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın devlet ve millet yararına yürüttüğü haklı mücadelesine duyduğunuz husumetin bir yansıması olduğunun farkındayız. Bu hadsiz açıklamaların, ve müptezel üslubun hesabını yargı önünde vereceksiniz" dedi.

Engin Özkoç Aydın'ın açıklamasına yanıt verdi. Özkoç, "Hadi oradan... Haraççı seni... Sen değil misin hakkını arayan 15 Temmuz şehit yakınlarını ve gazileri tehdit eden çetenin başı? Bir avuç avukat çetesine de bu ülkeyi, şehitlerimizi, gazilerimizi yedirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı grup toplantısı konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış Kılıçdaroğlu için "Kılıçdaroğlu ve ekibi, ülkemizin iç cephesine, doğrudan kardeşliğine saldırıyor. Bunu da tamamen kasıtlı bir şekilde yapıyorlar. Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir" sözlerini sarf etmişti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan'ın konuşmasının ardından Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Erdoğan'ın yönelik sert açıklamalarda bulunmuş, "Paraları sıfırlattığı çocuklarının birine bedelli, diğerine de çürük raporu alıp, milletin çocukları askerde şehit düşerken o şehide kelle diyen kişi haysiyetsiz, şerefisiz kişidir" demişti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları