loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın sosyal medya düzenlemesine ilişkin çıkışıyla başlayan atışmaya HDP de katıldı

Erdoğan'ın sosyal medya düzenlemesine ilişkin çıkışıyla başlayan atışmaya HDP de katıldı
Tarih: 01.07.2020 - 19:04
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medyayla ilgili kapsamlı düzenleme yapılacağına ilişkin açıklamasıyla başlayan atışmaya HDP de katıldı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, sosyal medyayla ilgili kapsamlı bir çalışma hazırlığında olduklarını açıkladı. Erdoğan'ın "Niçin Youtube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu millete bu tür mecralar yakışmıyor. Bir an önce parlamentomuza getirip tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" şeklindeki sözleri tartışma yaratırken muhalefetten Erdoğan'ı tiye alan paylaşımlar geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Erdoğan'a yönelik, "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" paylaşımını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu alıntılayarak "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" şeklinde yorumda bulunmuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, atışmaya katıldı. Buldan, "Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları