loading
close
SON DAKİKALAR

Faik Öztrak'tan IMF heyeti ile görüşmeye ilişkin açıklama: Hükümet ve yandaşları mal bulmuş mağribi gibi atlamasın

Faik Öztrak'tan IMF heyeti ile görüşmeye ilişkin açıklama: Hükümet ve yandaşları mal bulmuş mağribi gibi atlamasın
Tarih: 23.09.2019 - 15:12
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin basın açıklamasında bulundu. Faik Öztrak basın toplantısında Tank Palet Fabrikası'nın satışını yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Şehitler ve Neslican Tay'a rahmet, Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileteren Faik Öztrak'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Gerçekleri anlatanları tehdit ediyor, yandaş mahkemeleri ile tehdit ediyorlar. 

Acaba BDDK seçim öncesi batık kredileri niye açıklamadı. Acaba talimat mı aldı?

Yargı paketi taslağı partimize bugün iletildi ancak bunca yaşanan şey arasında bu paketin samimiyetine ne kadar güvenilir sizin takdirinize bırakıyoruz. 

Biz bunları söylerken onlar Tank Palet fabrikasını peşkeş çekmenin peşinde. Binayı satsanız ne olur kiralasanız ne olur? Benim mühendislerimin geliştirdiği tank modelini, benim ülkemin işçisi üretecek ama biz Katar ordusundan alacağız. 

Bu konuda ciddi usulsüzlükler var, dava açacağız. 

(IMF heyeti ile görüşmeye ilişkin) Gizli saklı bir görüşme yapmadık, Ankara'da bir otelde görüşme yaptık. Raci beyin haberi yoksa onun sorunu. IMF'yi dördüncü madde kapsamında ülkeye davet eden Hazine ve Maliye Bakanlığı'dır. 4 madde konsültasyonlarının muhatabı hükümettir. Bu madde kapsamında IMF çeşitli görüşmeler yapar. Bizim görüşmelerimiz de bu kapsamdadır. 

Hükümet ve yandaşları bu kapsamdaki bir görüşmenin üzerine mal bulmuş magribi gibi atlamasın. 

Bizde gizli olan birşey yok. Ancak karşı tarafta gizli gizli tank palet fabrikasını peşkeş yapmak var. Bizde McKenzie ile kapı arkasında görüşmek, onlarla kayyum görüşmeleri yapmak olmaz.

CHP her zaman şeffaf olmuştur, gerekenleri açıklamıştır. 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları