loading
close
SON DAKİKALAR

Gelecek Partili Demir: Ülkemizi saran bu lanet virüs bile birilerine ders olmamış

Gelecek Partili Demir: Ülkemizi saran bu lanet virüs bile birilerine ders olmamış
Tarih: 30.03.2020 - 09:57
Kategori: Siyaset

Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir Kocaeli’de de Vali öncülüğünde yapılan İl Pandemi Kurulu toplantısına Türk Tabipler Birliği temsilcilerinin çağrılmamasına tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kocaeli’de  vali öncülüğünde dün yapılan İl Pandemi Kurulu toplantısıyla ilgili  eleştirilerde bulundu.

Demir, bu toplantılara coronavirüs ile mücadele eden doktorlar adına Türk Tabipler Birliği temsilcilerinin çağırılmamasına tepki göstererek sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı:

Sayın Cumhurbaşkanı'nın ilan ettiği üzere 30 büyükşehir başta olmak üzere Vali'ler öncülüğünde Pandemi ekipleriyle toplantı yapıp o ilin ihtiyaçlarını ve alınacak önlemlerin kararını alıp uygulamaktı.

Buraya kadar her şey normal ancak normal olmayan bu toplantılara en çok ihtiyaç duyulan doktorların, yani TTB ( Türk tabipler birliği ) adına bir çok yerde kimsenin davet edilmediği ve katılımın olmadığı görülüyor.
Yani insanın aklına acayip şeyler geliyor Dünyayı ve Ülkemizi saran bu lanet virüs bile birilerine ders olmamış , bu nasıl vicdandır, nasıl akıl tutulmasıdır bilim adamlarının olmadığı hele'ki tıp dünyasını temsil eden TTB'ni temsilen kimsenin davet bile edilmediği bu toplantılara acaba VİP namaz kıldıran diyanet işleri başkanını temsilen din adamları'mı öneride bulunacaklar.
Şimdi birileri bilim kurulundan bahsedecek biliyorum ancak anladığımız kadarıyla bilim kurulunun bile aldığı kararları Sağlık Bakanı açıklarken son sözü Cumhurbaşkanı'nın söylemesi bile kafalarda soru işareti, umarım herkes aklını başına alır bu illeten bir an önce kurtuluruz.
Ne demiş Hünkar Hacı Bektaş Veli :

İLİMDEN GİDİLMEYEN YOLUN SONU KARANLIKTIR."

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları