CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Beşli Çete" eleştirisi nedeniyle Mehmet Cengiz tarafından (250.000 ₺ istemli) açılan davanın duruşması bugün görüldü.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyarette bulunduğu Katar'ın başkenti Doha'da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından resmî törenle karşılandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 18 Temmuz 2023 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
CHP örgütlerinden yapılan açıklamada; "Canımıza tak eden zamlara dikkat çekmek ve halkın sesine ses katmak için, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yaptı."
Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni kapsayan ziyaretleri öncesinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açıklama yaptı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 17 Temmuz 2023 Pazartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Resmi Gazete'de yayımlanan 16 Temmuz 2023 Pazar yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "O akşam bombalar sadece TBMM'yi yok etmek için değil, Türkiye'nin bağımsızlığını, demokrasisini, geleceğini yok etmek için atıldı" dedi.
Deprem yardımlarını hesabına geçirdiği iddia edilen Yüreğir Kaymakamı tutuklandı. Olaya ilişkin İçişleri Bakanlığı müfettiş görevlendirdi
2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 15 Temmuz 2023 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Meclisteki programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş katılacak.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Hz. Ali Camii çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Önder, üç milletvekiline gündem dışı söz verdi.
Tezcan Karakuş Candan, “Atatürk’ün şartlı bağışla halkına emanet ettiği Atatürk Orman Çiftliği’nin habitatını bozan, bütünlüğünü parçalayan, kamu yararına aykırı, rant ve talan planlarının peşini bırakmayacağız."
TBMM Genel Kurulunda yapılan oylama sonrasında en düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını, emekli aylıklarına yüzde 25 zam yapılmasını, bazı vergi artışlarını öngören kanun teklifi kabul edilerek, yasalaştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 14 Temmuz 2023 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Resmi Gazete'de yayımlanan 13 Temmuz 2023 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TBMM Genel Kurulunda, torba yasa görüşmeleri ile İYİ Parti'nin, "İsveç'in NATO üyeliği", Yeşil Sol Parti'nin "yargılanan gazeteciler" ve CHP'nin "vergi adaleti"ne ilişkin araştırma önergeleri AKP ve MHP oyları ile reddedildi.
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Meclis Başkanvekili Önder, birleşimin başında, üç milletvekiline gündem dışı söz verdi.