İlahiyatçı Yazar ve Eğitimci Cemil Kılıç evinin önünde saldırıya uğradığını duyurdu.
Finlandiya'nın Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonunda kabul edildi.
Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 24 Mart 2023 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta depremzedeler için inşa edilecek afet ve köy konutlarının ilk temel atma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı.
AFAD'dan yapılan açıklamada; Kahramanmaraş, Göksun'da Saat:12:19'da 5.3 şiddetinde deprem oldu.
Resmi Gazete'de yayımlanan 23 Mart 2023 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
NTV-Star TV özel yayınına konuk olan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.
TBMM Genel Kurulunda, Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 1. bölümünde yer alan ilk 3 madde kabul edildi.
Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkan yardımcıları Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) İttifak Protokolü’nü sundu.
Hicri Takvim ve Miladi Takvim arasındaki fark nedeniyle her yıl Ramazan Ayı başlangıcı bir önceki yıla göre 10 - 11 gün daha erken başlıyor.
TÜİK; Ayrıca, 13-17 yaş grubundaki 4 bin 72 çocuğa ayrı bir soru formu uygulanarak aile hayatı, okul hayatı, çocuk hakları ve çocuk katılımı konularında bilgiler derlenmiştir.
Resmi Gazete'de yayımlanan 22 Mart 2023 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Seçmenler, adaylara imza verebilmek için 22-27 Mart tarihlerinde 08.00 – 20.00 saatleri arasında ilgili İlçe Seçim Kurulu’na gidebilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî ziyaret gerçekleştiren Irak Başbakanı Muhammed Şiya Es Sudani’yi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ortak basın toplantısı düzenledi.
Çorlu Tren Katliamı davasının Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 13. duruşması 21 Mart 2023 Salı günü Halk Eğitim Merkezinde görüldü. Dava 19 Temmuz'a ertelendi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylık dilekçesi, AKP Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve MHP Seçim İşleri Başkanı Feti Yıldız ve Partilerin Grup Başkanvekilleri tarafından YSK'ya teslim edildi.
YSK'dan seçmenler tarafından yapılacak Cumhurbaşkanı adaylık teklifi sürecinde ilçe seçim kurullarınca yürütülecek işlemler hakkında duyuru yaptı.
Çorlu Tren Katliamı davasının Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 13. duruşması 21 Mart 2023 Salı günü Saat: 09.00'da Halk Eğitim Merkezinde başladı.