Harran Üniversitesi'nin El Bab, Cerablus, Afrin ve Çobanbey kentlerindeki gençlerin faydalanabileceği üniversite eğitimine gelecek aydan itibaren başlayacağı bildirildi.
PKK, Hakkari'de astsubay eşini ziyaretten dönen Nurcan Karakaya ve bebeğinin, yola döşenen patlayıcı sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili açıklama yaptı.
"Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi", Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslendi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ'nün en büyük sınav hırsızlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) soruşturmasında hakkında örgütle bağlantısı tespit edilemeyen 3 bin kişiye işe dönüş yolu açıldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı görevini yaptığı dönemde doktoru olan Sedat Caner, FETÖ üyeliği suçlaması ile tutuklandı.
İstanbul Taksim Meydanı'nda, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin bekleme noktasına 31 Ekim 2010 günü canlı bomba saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı canlı bomba Vedat Acar'ın ailesine 182 bin liralık tazminat davası açtı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye 400 ana proje ile ekonomiden enerjiye, turizmden savunma sanayiine kadar birçok alanda ikinci şahlanış dönemini gerçekleştirecektir" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, gündeme oturan omuz omuza çarpışmaları sonrası bu kez şakalaşma amacıyla birbirlerine omuz atarak 'Aramızda sorun yok' mesajı verdi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü ve Jeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara’da 7’nin üzerinde deprem olabilir. Bu bir doğa olayı, bunun önüne geçemeyiz" dedi
Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı özel kaleminde çalışan T.Ö., daire başkanının kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Valilik soruşturma izni vermedi. Danıştay 1. Daire ise soruşturma açılmasına hükmetti. T.Ö., görevinden alınarak yemekhane görevlisi yapıldı.
Danıştay 8. Dairesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Ensar Vakfı ile imzaladığı protokol hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.
CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, beyin felci geçirdi. CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Polat Şaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin, "Durumu çok iyi, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz merak etmesin" dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, ABD krizine ilişkin "40 yıllık karı koca bile her konuda anlaşamıyor" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'a "Bunu ancak siyasal kariyerinin temeli ve tek özelliği evlilik olan biri yapar" diyerek tepki gösterdi.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 30 Haziran ve 1 Temmuz'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2018-YKS) giren adayların cevap kağıtları erişime açıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün '100 Günlük Eylem Planı'nı açıkladı. Planda ekonomik hedefler öne çıktı. Erdoğan'ın daha önce 2023 için açıkladığı hedefler, iddia edilen rakamların çok uzağında kalmıştı.
ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararları Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski ve yeni vekilleri arasında tartışma yarattı.
Ankara Garı önünde 100 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısı davasında, 9 sanık 101'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Özlem Becan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.
Milli Savunma Bakanlığınca, 3 ay içinde tamamlanacak bedelli askerlik işlemlerinin detaylarına yer verilen kılavuz hazırlandı.
İYİ Parti'li İsmail Koncuk, "TRT'de çoğunluğu nitelikli personel olmak üzere 2100 personel emekli olmaya zorlanıyor" dedi. Koncuk, emekli olmayanların ise baskıya maruz kalacağını ifade etti.