Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, ÖSO adlı cihatçı çeteye kamuflaj yardımında bulundu.
AKP'den Rahip Brunson'ın serbest bırakılmaması gerekçesiyle ABD'nin uyguladığı yaptırım kararına ilişkin açıklama geldi.
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'de süren imza tartışmalarına ilişkin CHP'lilerin tepkisini çeken bir paylaşımda bulundu.
İstanbul'da 2013'te yaşanan Gezi parkı olayları döneminden İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Yunus Dolar hakkında 'kasten yaralamaya azmettirmek' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB ile ABD Ticaret Odası tarafından düzenlenen Türkiye-ABD İktisadi İlişkileri İstişare Toplantısı'nda yaptığı açıklamada "ABD ile ekonomik ilişkiler sağlam zeminde yoluna devam edecektir" dedi.
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre İstanbul'da bugün saat 09.00 ile 18.00 arasında yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 32 dereceye kadar çıkması beklenirken kentte yarın da sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.
OHAL süresince yapılan basın açıklamaları ve toplumsal eylemler nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, 400 kişi hakkında soruşturma açtı.
Konya'da 7 erkek müridine 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan tarikat şeyhi S.I. hakkında bir müridi polise başvurup şikayette bulundu
Washington’daki düşünce kuruluşu Amerikan İlerleme Merkezi’nde (Center for American Progress-CAP) Türkiye uzmanı Max Hoffman, Türk-Amerikan ilişkilerinin 1974’teki Kıbrıs silah ambargosundan bu yana en büyük krizini yaşadığını söyledi.
Tüm otobüs işletmelerine, taşıdığı yolcuları e-devlet üzerinden sisteme kaydetme zorunluluğu getiriliyor. Başkasının yerine bilet alma ve yoldan yolcu toplama devri de bitiyor.
Türkiye ile ABD arasında krizine neden olan Rahip Brunson'un avukatı İsmail Cem Halavut açıklama yaptı. Halavut, Brunson'un ev hapsi cezası hakkında, "Cezaevinde olmaktansa evinde olmaktan gayet mutlu. Bunu kendisi de dile getirdi" dedi
İstanbul'da IŞİD'e yönelik 12 ayrı adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda 38 kişi gözaltına alındı.
Hükümet, seçim dönemi yapılan büyük harcamalar ve ekonomi politikalarından kaynaklanan bütçe açığı ile başa çıkmak için “tasarruf tedbirleri” uygulanacağını açıklarken TBMM, yeni makam araçları kiralamak için ihaleye çıktı.
Marmara Denizi'nde arızalanan "Nissos Therassia" adlı tankerin Kıyı Emniyeti'ne bağlı römorkörlerce İstanbul Boğazı'ndan geçirilmesi nedeniyle boğaz trafiği bir süre kapatıldı.
ABD’nin Türk bakanlara yönelik yönelik yaptırım kararı almasının ardından 'Trump Towers'a el konsun' önerisinde bulunan İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Sekreteri Aytun Çıray, özür diledi.
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 14 Haziran'da ormanlık alanda 4 bacağı kesik halde bulunan ve tedaviye alınmasına rağmen kurtarılamayan yavru köpeğin ardından benzer bir vahşet de Adana'da, Çukurova Üniversitesi'nin içinde yaşandı.
Kanatlı Hint Horozları Çoğaltma ve Koruma Derneği Başkanı Ali Çiftel, ABD'nin 2 Türk bakana yönelik uygulama kararı aldığı yaptırımlara ilişkin açıklamada bulundu. Çiftel, "Yaptırımlardan korkmayız" mesajı verdi.
İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Kaya Çilingiroğlu Caddesi ile Zeytinoğlu Caddesi'nin birleştiği kavşakta çökme meydana geldi. Sürücülerin yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine belediye ekipleri sevk edildi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'yı atadı.
LGS sınavına giren Aleyna Üşenmez, 327 puanla genelde yüzde 13.58, ilde ise yüzde 15.12'lik yüzdelik dilime girdi. Geçen Pazartesi açıklanan sonuçlarda iyi bir okula yerleştiğini düşünen Aleyna Üşenmez hayal kırıklığı yaşadı.