AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’na katılarak bir konuşma yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yaralı madencilerin yakınlarını tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklığı, ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Yağışlar Muş, Ağrı, Iğdır, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın doğusunda yer yer kuvvetli olacak.
Resmi Gazete'de yayımlanan 21 Ekim 2022 Cuma yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK'ya yönelik yürütülen askeri operasyonlarda kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin açıklama yapan Şebnem Korur Fincancı hakkında soruşturma başlattı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetine icabetle günübirlik çalışma ziyareti için gittiği Azerbaycan’ın Zengilan şehrine ulaştı.
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti.
Resmi Gazete'de yayımlanan 20 Ekim 2022 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tüm şubeleri ortak açıklamasında; Artvin Kemalpaşa’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Adem Cengiz’in ani bir kararla görevinden alınmasını kınıyoruz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki Muhtarlar Evi’nin açılışı ile 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ne katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazanın yaşandığı andan itibaren devletin tüm bakanları, kurumları ve personeliyle olaya müdahale ettiğini, kazadan sonraki 18 saat içerisinde de arama kurtarma faaliyetlerinin tamamlandığını anlattı.
Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi; "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim." demişti bugün AKP'nin TBMM'de grup toplantısında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taktığı rozet ile AKP'ye katıldı.
Suriye'de 2 askerin yakılması emrini verdiği belirtilen 'IŞİD kadısı' Jamal Abdulrahman Alwi'ye üç kez müebbet hapis cezası verildi.
2022 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş denetçilerince, kurum iş yerlerinde 26 denetim yapıldığını belirten Dönmez, bu denetimlerin 4'ünün Amasra Taşkömürü İşletme Müessesinde yapıldığının bilgisini verdi.
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı. TBMM Genel Kurulunda Amasra'daki maden kazası görüşülüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen “e-İnsan Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 18 Ekim 2022 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
TBMM Genel Kurulunda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Lübnan'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi ele alınacak.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Muhterem İnce’nin yemin törenine katıldı.
Madencileri tedavi gördükleri serviste ziyaret eden, sağlık durumlarına ilişkin bilgi alan ve yakınlarıyla da görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Uygulamada 98 iş yeri ve derneğe de işlem yapıldığı açıklandı.