AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyareti nedeniyle bulunduğu Rusya’nın Soçi şehrinde, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine 5 Ağustos 2022 tarihinde Soçi’ye günübirlik bir çalışma ziyareti gerçekleştireceğini duyurdu.
Resmi Gazete'de yayımlanan 3 Ağustos 2022 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Ukrayna'dan Lübnan'a 27 bin ton mısır taşıyan Razoni gemisi yaklaşık 2 saatte İstanbul Boğazı'ndan geçti.
Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, ofisinin önüne dana dili bırakarak kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği Mustafa Y.'nin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Gece İstanbul'a gelen 27 bin ton mısır taşıyan kuru yük gemisi Razoni, BM, Rusya, Ukrayna ve Türkiye'den oluşan 20 kişilik heyetin denetim yapmasını bekliyordu. Denetim ekibi sabah saatlerinde gemide çalışmaya başladı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 2 Ağustos 2022 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan hareket eden mısır yüklü Razoni kuru yük gemisinin saat 21.00 sıralarında İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişine ulaşmasının beklendiğini bildirdi.
TÜİK, 2021 yılı Güvenlik Birimine Gelen veya Getirilen Çocuk İstatistikleri yayımladı. Güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı 499 bin 319 oldu.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Hablemitoğlu cinayeti firari sanığı emekli albay Levent Göktaş'ın kaçabilmesi için zaman tanıyorlar. Diğer sanıklara operasyon sabah 06.30’da başlıyor, Levent Göktaş Bey’e sabah 07.30’da geliyorlar.
Rüzgarın; Marmara'nın güneybatısı ve Kıyı Ege’de kuzey yönlerden, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 1 Ağustos 2022 Pazartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Sayıştay Başsavcılığı'na Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş atandı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Resmi açıklamaya göre; sivri kalite fındık fiyatı 51, levant kalite fiyatı 52, Giresun kalite fiyatı ise 53 liradır. Yani Erdoğan, Altınordu Meydanı’ndan gerçek fındık fiyatını açıklamaktan korkmuştur.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin olağanüstü toplantıya çağırdığı TBMM Genel Kurulu, İç Tüzük'ün 7'nci maddesi uyarınca, yeter sayı bulunamadığı için toplanamadı.
Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili komisyon raporu Genel Kurul gündemine sunuldu.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 Ağustos 2022 Pazartesi bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Saat:16.00'da toplanacak.
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, CHP'nin talebi üzerine, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarıyla ilgili genel görüşme açılması amacıyla TBMM Genel Kurulu'nu 1 Ağustos Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.
Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.