İçişleri Bakanlığı 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Soylu, günlerdir sessiz kaldığı eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş cinayeti ile ilgili konuştu.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (Memur-Sen) ATO Congresium’da düzenlediği “Sözleşmeliye Kadro Şöleni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 3 Ocak 2023 Salı yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. 'tasarlayarak öldürme' suçundan tutuklandı.
Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu (İDDK), İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararını hukuka uygun buldu.
Ankara'da vurularak öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ailesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı; Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir.
TBMM, Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'e önemli konuları ele alacağı yoğun gündemle başlayacak.
Resmi Gazete'de yayımlanan 2 Ocak 2023 Pazartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
50 bin 62 personel ve 195 dedektör köpeği ile 8 bin 467 noktada yapılan uygulamada 5 bin 449 metruk bina ve 8 bin 67 park-bahçe kontrol edildi, 14 bin 93 umuma açık yer denetlendi, 92 umuma açık yere işlem yapıldı.
Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, günlük alışkanlıkları değiştirerek hızla gelişen teknolojinin her geçen gün farklı bir yeniliği hayata kattığını belirtti.
Sayıştay Savcılığına Recep Çevik'i atayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Üyeliğine Faruk Bilir ve Şaban Baba'yı seçti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Geride bıraktığımız 2022’yi uğurluyor, 2023’te milletimizin her bir ferdine ve tüm insanlığa barış, huzur, refah ve esenlik dolu bir yıl diliyorum.
Resmi Gazete'de yayımlanan 31 Aralık 2022 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
İzmir'in Bornova ilçesinde 32 katlı bir inşaatta, kurulu vinç devrildi. 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada kayıp 2 kişinin cesetlerine ulaşıldı. Kazada can kaybı 6'ya yükseldi.
Aydın Valisi Aksoy, yaptığı açıklamada Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki bir restorandan 15.30 sıralarında ihbar geldiğini, ilk belirlemelere göre tüp değişimi sırasında patlamanın olduğunu söyledi.
EYT borçlanma başvurularında yaşanan yoğunluktan dolayı SGK merkezlerinin 31 Aralık Cumartesi günü de açık olacağı duyuruldu.
SGK'dan Kamuoyunda Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Olarak Bilinen Vatandaşlarımız Tarafından SGK’ya yapılan başvurular hakkında açıklama yapıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 29 Aralık 2022 Perşembe yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda yapılacak düzenlemeye ilişkin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarçhane'de 6'lı Masanın hukuk işlerinden sorumlu genel başkan yardımcıları ile İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturma hakkında açıklama yaptı.
Gerekçeli kararda, Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine karşı hakaret suçunun basın önünde işlediği, yüksek yargı üyelerine rencide edici şekilde hakaret ettiği belirtildi.