CHP'li Tur Yıldız Biçer, Manisa ili Ahmetli ilçesindeki 'Sulama Birliği'nin kapatılacağı iddialarını meclise taşıdı...
Adana yurt yangınında yaşamını yitirenlerin cenaze törenine katılan Bakan Ömer Çelik, elektriklerin sık sık kesilmesi ve günlerce gelmemesinden yakınan Ümmü Dönmez isimli kadına 'Loş ışıkta, romantik ortamı seviyorsun' diyerek espri yapmaya kalktı.
CHP'li Barış Karadeniz, engelliler için hayatın her alanında fırsat eşitliği yaratan ve engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üreten politikalar üretilmesi gerektiğini söyledi...
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut ünlü, tartışılacak sözler sarf etti. Erkeklerin başının açık gezmesini eleştiren Cübbeli Ahmet konuşmasında, 'Erkeklerin başının açık gezmesi öyle günahtır ki' dedi.
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı bölgesinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 3 asker yaşamını yitirdi, 3 asker yaralandı. Çok sayıda PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Adana'nın Aladağ ilçesine gidiyor.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, tutuklu gazeteci sayısı ile ilgili soru önergesine verdiği cevapta, bu sayının belirlenmesinin mümkün olamayacağını belirtti.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 192 hakim ve savcı hakkında, FETÖ/PDY'ye üye olma suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında İzmir'de 8 hakim ve savcı, gözaltına alındı.
Erdoğan, Fırat Kalkanı harekatına ilişkin olarak 'Biz oraya zalim Esad'ın hükümranlığına son vermek için girdik' demişti. Rusya'dan gelen tepkiler üzerine Erdoğan, bu söylediğinin aksine 'Hedef bir ülke ya da kişi değil, terör örgütleridir' dedi
Bakanlık, okul ve yurtları yangın güvenlik sistemi kurmaktan muaf tutan düzenlemeyi “Herhangi bir yangın, dedektörün vereceği ikazdan önce fark edilir' diye savunmuş.
Habertürk yazarı Murat Bardakçı, 15 Temmuz'da MİT'e darbe ihbarı yapılmadığını ileri sürerek, ihbarın MİT’in helikopterlerle basılıp müsteşarın götürülmesinden ibaret olduğununun anlatıldığını aktardı.
Okul servisinin yaptığı kazada 2 arkadaşları ölen liseli gençler, ileri saat uygulaması nedeniyle ‘kör karanlıkta’ okula gittikleri için olayın yaşandığı gerekçesiyle, KKTC Meclisi’ne yürüdü.
AKP'nin 'Cumhurbaşkanlığı sistemine' ilişkin Anayasa değişikliği kanun teklifi, milletvekillerinin imzasına açıldı.
Eğitim alanını düzenleyen, Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında KHK ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Şansölyesi Angela Merkel, bu akşam telefonda görüştü.
Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi olaya ilişkin kararını açıkladı. Mahkeme heyeti Sanık Cihan Araçman'ın Y.K.'ya karşı 'Kasten Yaralama' suçunu işlediğini belirterek ilk önce 2 yıl 8 ay hapse çarptırılmasına karar verdi.
Oyuncu Erdal Tosun’un ölümüne neden olan sürücü Nihat Şaki, tutuklanma talebiyle gönderildiği mahkemece tutuklandı
12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangının ardından bugün Aladağ’dan bir yangın haberi daha geldi.
Kılıçdaroğlu, ''Ben söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olarak söz veriyorum. Bir yılda, fazla değil 1 yılda Türkiye'de yurt sorununu çözeceğiz'' dedi.
Doğan Grubu’na operasyon yapıldığı şeklinde yalan haberler üzerine Doğan Grubu bir açıklama yayınladı...
Lavrov'un, El Bab'ta dört Türk askerinin şehit düşmesiyle ilgili soruya, "Bizim hiçbir ilgimiz yok. Suriye'nin saldırısıdır" şeklinde cevap vermesi gündeme bomba gibi düştü...