İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, İçişleri Bakanlığının İBB'ye "terör teftişi" başlatmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vererek, "Ekrem İmamoğlu başkanım yolumuz uzun, gelecek günler güzel" dedi.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurmuş olduğu Kur Korumalı Vadeli Mevduat Sistemi kamuoyunda yüzde 83,3 oranında bilinirliliğe sahip olmasına rağmen, yatırımcıların büyük çoğunluğu kısa, orta ve uzun vadede tasarruflarını dolardan yana kullanma eğiliminde.
Migros, üreticilerle yaptıkları görüşmeler sonrasında bazı ürünlerin fiyatlarında indirime gittiklerini bildirdi.
HKP, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı, “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat” sisteminin hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle iptali ve yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay’da dava açtı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye terörle bağlantılı 557 kişi alındığı iddiasıyla teftiş başlatılması kararına ilişkin CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün saat 11.30'da CHP’li büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. İmamoğlu görüşmenin ardından açıklamada bulunacak.
Bugün Mehmet Akif Ersoy, hayata veda edişinin 85. yıl dönümü.
Dar ve orta gelirli yurttaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılamak için kurulan TOKİ’nin 2003-2020 yılları arasında inşa ettiği 977 bin konutun yalnızca yüzde 16’sı alt-yoksul gelir grubuna yönelik oldu.
Bugün, Kurtuluş Savaşı'nın başlatılmasında, TBMM'nin kurulmasında ve Türk ordusunun hazırlanmasında önemli bir olay olan Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102. yılı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer, Aralık ayı başında kurumu ziyaret etmek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na randevu vermeme nedenini, “Kurumu siyasi tartışmaların bir parçası haline getirmek istemedim” sözleriyle açıkladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Gökhan Günaydın, İçişleri Bakanlığı'nın 557 İBB personelinin terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasına tepki göstererek "Elinde bu kişilere ilişkin makul şüphe oluşturacak bilgi belge varsa bugüne dek neden harekete geçmedin?" sorusunu sordu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün hayatını kaybeden Türk Tanıtma Vakfı'nın (TÜTAV) kurucusu ve Başkanı Kemal Baytaş'ın cenaze törenine katılacak.
İBB, İçişleri Bakanlığı'nın 557 İBB personelinin terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasına yanıt verdi. İBB'den yapılan açıklamada, "İBB ve 86 bin çalışanı sonuna kadar hukuk önünde haklarını arayacaktır" denildi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hedef gösterilen İBB için İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesaplarından başlatılan özel teftiş ile ilgili açıklama yapıldı.
Döviz kurlarındaki düşüş sonrası yapılan indirim çağrılarına Şok Market'ten yanıt geldi.
İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği olağan Genel kurulunda mevcut başkan Erdoğan Erden beyaz liste ile İbrahim Mavisu sarı liste ile yarıştılar.
Ankara Polatlı’da zabıta, ilçedeki marketlerde fahiş fiyatlara karşı denetim yaptı. 8 markete 150 bin TL idari para cezası kesildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.
İktidara yakın vakıflara ilişkin düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Maarif Vakfı, Yunus Emre Vakfı gibi kurumlarda çalışanların emeklilik ve aylıklarından kesinti yok.
İzmir, Aliağa’da bir ev ve depoya düzenlenen operasyonda, çeşitli tarihi eserler ile birlikte, Amazon yerlilerinin küçülttüğü insan kafaları bulundu.