TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski bugün CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerine ilişkin paylaşımda bulundu.
AKP'li Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
TBMM Genel Kurulunda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi AKP ve MHP oyları ile kabul edildi.
HSK, Yargıtay ve Danıştay üyeliği için 14 kişiyi atadı. Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ve Paramount Hotel'de kalan Hakim Esat Toklu, Danıştay üyeliğine seçildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediyede en düşük işçi ücretini 5 bin liraya yükselttiklerini açıkladı.
Homur'un 88. sayısı Tarım ve Kooperatif Özel Sayısı olarak çıktı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Türkiye ekonomisini sadece kurlar üzerinden ölçmek, ülkemize büyük haksızlıktır" dedi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türkan Saylan'ın adının evinin bulunduğu sokağa verilmesi talebinin neden gündeme alınmadığı sorusuna "Bu memleketin ortak değerlerine hakaret eden biridir" diyen AKP İBB Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. 60 noktada kurulan buzlanma erken uyarı sistemi (BEUS) sayesinde ortaya çıkabilecek olumsuzluklar başlamadan önleneceği belirtilirken, buzlanma ihtimali olan bölgelere anında müdahale edileceği bildirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, piyasalardaki sert dalgalanmaların ardından acil önlem çağrısında bulundu.
Kamuoyunda "amirallerin Montrö bildirisi" olarak bilinen açıklamada imzası bulunan 103 şüpheli hakkındaki iddianame, Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, yılbaşına kısa bir süre kala yayınladığı Cuma hutbesinde "Müslümanların dinde yeri olmayan sembolleri, eğlence biçimlerini, tutum ve davranışları benimsememesi gerektiği" belirtildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün basın toplantısı yapacak.
Diyarbakır'da bir kadına verilen sosyal mesafe cezası için Anayasa Mahkemesi hak ihlali kararı verdi. Yüksek Mahkeme, karara gerekçe olarak, kadının itiraza konu iddialarının dikkate alınmadan reddedilmesini gösterdi.
İBB Meclisi aralık ayı oturumlarının son birleşiminde Türkan Saylan tartışması yaşandı. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, "Türkan Saylan toplumun çoğunluğunu teşkil eden insanların ortak değerlerine saygı duymayan biridir. Burada bulunduğumuz sürece bu kişinin ismini hiçbir yere vermeyeceğiz" dedi.
Dışişleri Bakanlığı, AB tarafından kabul edilen genişleme kararlarına tepki gösterdi.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 5 milyon 355 bin 152'ye yükseldi. Vaka sayısı ise 273 milyon 306 bin 275 oldu.
İstanbul Valiliği, sahte alkolden zehirlenen 22 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Hakimler ve Savcılar (HSK) Genel Kurulu'nca Yargıtay'a 11 üye seçimi gerçekleştirildi.
İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.
Meteoroloji, İstanbul'da devam eden yağışların pazartesi günü yerini kara bırakacağını belirtti. Ülke genelinde etkili olan sağanak ve kar yağışın ise etkisi önümüzdeki günlerde artacak.