İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tarihi Kapalıçarşı’da incelemelerde bulundu. İmamoğlu’nun Kapalıçarşı gezisine, bir vatandaşla yaşadığı “ulaşım zammı diyalogu” damga vurdu.
İBB'de 17 yıldır ekonomist olarak görev yapan bir memurun zimmetine 1 milyon 695 bin lira geçirdiği ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden memur, "17 yıllık memuriyet hayatımda dürüstlüğümle tanınıyorum. Pişmanım" dedi
Polimetre'nin yaptığı "Bugün seçim olsa" anketine göre AKP-MHP destekli Cumhurbaşkanı adayı yüzde 50'yi geçemiyor. İkinci turda ise muhalefetin adayının şansı daha yüksek
Ermeni kuvvetlerin, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaptığı katliamın üzerinden 28 yıl geçti.
Suriye’deki savaştan kaçıp Türkiye'ye yerleşen Suriyelilerin sayısı her geçen gün hızla artıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kimsenin rantının yanında değiliz. Müteahhidin de rantının yanında değiliz, vatandaşın da" ifadelerini kullandı.
Konya'da, Kadir Şeker'in (20) parkta sevgilisi Ayşe D.'yi (35) dövdüğü iddia edilen Özgür Duran'a (32) müdahale etmek isterken, ölümüne neden olduğu olayla ilgili Duran'ın aile avukatları, açıklama yayımladı.
AKP kulislerinde kabine revizyonu olasılığı yeniden dillendirilmeye başlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bunun için uygun zamanı beklediği belirtiliyor.
Yurttaşa, ucuz sebze için akşam saatlerinde pazara gitmelerini tavsiye eden Diyanet’in, Elazığ’da yapımı devam eden külliyesinin maliyeti 90 milyon TL’yi geçti. Bütçeden, Diyanet’e ait tesislerin bakım ve onarımı için de 16 milyon TL aktarıldı.
Türkiye'deki karayollarında bulunan 242 tünelden sadece birinden geçiş için ücret alınıyor. Muğla'da Dalaman ile Ortaca ve Fethiye ilçelerini birbirine bağlayan 950 metre uzunluğundaki Göcek Tüneli ‘'Ücretsiz olacak'' denilerek açıldı ancak paralı oldu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık bin 600 kişinin katılımıyla gerçekleşen “Hemşehri Dernekleri Çalıştayı”nın kapanış konuşmasını yaptı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünyanın her bölgesinde hastalık görülmesine rağmen ülkemizde rastlanmadı." dedi.
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen uçak kazasının ardından yaralı bir yolcuya 'Ölü, Dead' ibareli etiket takıldığı öğrenildi. Kazanın şokunu yaşarken gördüğü etiketle sinir krizi geçirdiğini söyleyen Arif Yılmaz adlı yolcu, "Tüm bu yaşadıklarımı yargıya taşıyacağım" dedi.
Gezi Parkı eylemlerine ilişkin davadan beraat ettikten birkaç gün sonra 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle ilgili bir soruşturma kapsamında tutuklanan iş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğuna itiraz edildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 4'üncü Olağan Kongresi'nde, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın geçmiş tarihlerde çekilmiş fotoğrafları ile hazırlanmış olan slayt gösterisinin yayınlanması üzerine soruşturma başlatıldığını açıkladı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen 38 maddelik torba kanun teklifiyle Menzil tarikatına ait Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi’nin ismi de “İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi” olarak değiştiriliyor.
AKP’li Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), 27 yıllık logosunu değiştirerek logoda bulunan Atatürk’ü kaldırdı.
İstanbul Valiliği, fırtına uyarısı yaptı. Açıklamada ''Yarın Güney ve Güneybatı yönlerinden esecek olan rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren bölgemizde fırtına (60-75 km/saat), Perşembe günü ise kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor'' denildi.
Davutoğlu’nun Konya’daki evinin önünde bulunan koruma noktasındaki koruma kaldırıldı.
Türk Hava Yolları'nın Tahran'dan havalanarak İstanbul'a gelmek üzere hareket eden yolcu uçağı 'koronavirüs' şüphesiyle Ankara'ya acil iniş yaptı. Esenboğa Havalimanı'nda olağanüstü hal ilan edildi.
Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilerin maaşlardan kesinti yapılacağı iddiaları üzerine yapılan açıklamada, "Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır" denildi.