Ankara Valiliği, bugün ve yarın F-16'lar ve diğer hava araçları tarafından yüksek ve alçak irtifada test uçuşları yapılacağını duyurdu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki ulaşım süresini yaklaşık 30 dakika kısaltacak Doğançay Ripajı'nın 2020 yılı sonunda bitirilerek işletmeye alınmasının planlandığını açıkladı.
Ankara'da FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullanıcısı olduğu belirlenen özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı 46 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 34'ü gözaltına alındı.
Trabzon Valiliği, TRT Trabzon Müdürlüğü’ne gönderdiği yazıda, “TRT personelinin valilik izni olmadan sosyal medya hesaplarında görev alanı dışında hiçbir açıklama yapmayacağını, yaptığı takdirde personel hakkında disiplin işlemi başlatılacağını” bildirdi.
İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA'nın Ceza Miktarları Listesi'ne göre, kiracılara 100 Euro'dan 100 bin Euro'ya kadar cezalar kesilebiliyor.
CHP MYK, bugün saat 12.00'da CHP Genel Merkezi'nde toplanacak.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, kadına karşı şiddeti önlenmesini içeren 'İstanbul Sözleşmesi'ni eleştirdiği bugünkü yazısında "Sözleşme ve yasa kadını kocasına karşı koruyor da, mesela gelini kaynanaya ya da kaynanayı geline karşı niye korumuyor?" dedi.
IŞİD'e yönelik Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlarda yakalanan ‘Ebu Ubey El Mısri’ kod adlı Cemal Mahmud Abid Mabruk itirafçı oldu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, taşerondan kadroya geçişle ilgili düzenlemenin ardından Bakanlıkta bin 54 işçinin taşeron bünyesinde çalışmayı sürdürdüğünü açıkladı.
İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin borcunun 28 milyar lira olduğunu açıkladı
Bugün, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. Bugün için 25 Kasım'ın seçilmesinin bir nedeni ise üç kız kardeşin vahşi ölümü.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belli vakıf ve gruplara otopark verildiği sözlerini yalanlayan Melih Gökçek'ten, "'Yalan değil ama yanlış var" diyerek özür diledi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 25 Kasım Pazartesi günü İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret edecek.
Eskişehir'de erkeklerden oluşan grup, kadına yönelik şiddete dikkati çekmek amacıyla yürüyüş yaptı.
Avukatlara yönelik baskılar nedeniyle 23 baro ortak bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada "Devlet, savunma hakkının etkin şekilde kullanılması için mesleki faaliyetlerini sürdüren avukatlara, uslu çocuklar yaratmak için dizayn etmek adına yargı üzerinden sopa göstermekten vazgeçmeli" denildi.
CHP'li Muharrem İnce'nin gizlice Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasına kaynak olarak gösterilen gazeteci Talat Atilla, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını beklediğini, aksi takdirde kendisinin yeni bir açıklama yapacağını ifade etti.
Türkiye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yapılan bir anket, öğretmenlerin yaşadığı ekonomik sorunların boyutunu gözler önüne serdi.
Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in Büyükada’daki evinden Karaköy'e dönerken güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı.
Kamu Denetçiliği Kurumu’nun verdiği tavsiye kararlarına kamu kurumlarının uymadığı ortaya çıktı. Kurumun 2019 yılında verdiği 226 kararına 89 kurumun uymadığı belirtilirken, kararlara en fazla SGK’nın uymadığı öğrenildi.
İzmir'de FETÖ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan çoğunluğunu muvazzaf subay ve astsubayların oluşturduğu 113 askerden 33'ü, polis ve savcılıktaki sorgularında sustu, hakim karşısında itirafçı oldu.
Tez yazımı ülkede borsaya dönüşmüş durumda. Görüştüğümüz kişiler boyutuna ve konusuna göre tezlerin fiyatının değiştiğini söylüyor. Fiyatlar bin 200 lirayla 7 bin 500 lira arasında değişiyor. Tez yazan kişiler ya kendileri akademisyen ya da akademisyenlerle çalışıyor. Günde 4-5 tane, senede 300-400 tane tez yazdığını iddia edenler bile var