Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda intihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu öğrenildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünya belediyecilik tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve “temel atmama” töreni yaptı.
Eski Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nin KHK ile askeri amaçlı kullanımının sona ermesinin ardından imar planları da değiştirildi.
Avcılar'da Mehmetçik İlkokulu'nun bahçesinde servis aracının şoförü, manevra yaptığı sırada bir öğrenciye çarptı. 8 yaşındaki öğrenci hayatını kaybetti.
Birçok ünlü ismi ağırlayan ve dünyanın farklı ülkelerinde şube açarak, tuz dökme stiliyle 'Salt Bae' lakabıyla şöhret olan Nusret Gökçe, ABD'de çalışanlarıyla davalık oldu ve ABD federal mahkemesi tarafından 250 bin dolar para cezasına çarptırıldı.
Derleniş Yayınları, TÜYAP Kitap Fuarı’na girişlerin ücretli olmasına tepki gösteren bir açıklama yayınlandı.
İBB, ‘Deprem Gerçeği’ni unutturmamak için toplumun farklı kesimlerine verdiği ‘Deprem Farkındalık ve Güvenli Yaşam Eğitimleri’ni, şimdi de okullarda sürdürüyor.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni yönetim kuruluyla birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bir kişi 6. kattan atlayarak intihar etti.
Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı, (TOKİ) Elazığ’da dar gelirli ailelerin faydalanması için Cumhuriyet Mahallesi'nde 141, Bizmişen’de ise 665 konut inşa etti ve kurayla sahiplerini belirledi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçı Ali Altay tarafından hazırlanan “Ata Türküleri” albümünün tanıtım toplantısına katıldı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şikayeti üzerine Ankara Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan ve hakkında 4 yıl ceza istenen şehit annesi Pakize Akbaba, beraat etti.
Asya’dan Avrupa’ya Marmaray tüp geçişini kullanarak kesintisiz gidecek ilk yük treni Chang’an iki parça halinde Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonundan geçiş yaparak yolculuğuna devam etti. Trenin uzunluğu ve ağırlığı nedeniyle Marmaray geçişinde bir sorun olmaması için iki parça halinde tünelden geçti.
İstanbul'un Fatih ilçesinde, kapısına 'Dikkat siyanür var' yazılı not astıkları evlerinde ölü bulunan dört kardeşe yapılan ön otopside, kardeşlerin siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıktı.
İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Şanlıurfa, Diyarbakır, Aydın, Van ve Tunceli baro yönetimleri, aldıkları güncel tarihli yeni kararları TBB’ye eş zamanlı olarak dün sundu. Böylece TBB’nin “seçimli olağanüstü genel kurula gidebilmesi” için gereken 10 baro şartı sağlandı.
MOBESE’nin ‘B’ si olarak bilinen eski emniyet istihbarat müdürü Basri Aktepe’nin FETÖ üyeliği suçundan aldığı cezanın gerekçesi açıklandı. Kararda, sanığın kurulmasında büyük pay sahibi olduğu MOBESE sistemiyle yasa dışı dinleme ve takip yapıldığı anlatıldı.
Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Şule Çet davası dosyasına, tutuklu sanık Berk Akand’ın telefonuna ait bilirkişi raporu girdi.
İstanbul Boğazı’nda olduğu gibi halen belediyelerin yetkisinde olan gecekondular da belediyelerden alınıp Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) yetkisine veriliyor.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 7 Kasım Perşembe günü 'Temel Atmama Töreni' yapacak.
İstanbul Fatih'te bir evde ölü bulunan 2'si kadın 4 kardeşin otopsi işlemi sırasında kanlarında siyanüre rastlandı.
Beykoz sahilinde jilet olacağı günü bekleyen tarihi Paşabahçe Vapuru, İBB’nin girişimiyle yeniden Boğaz ile buluşuyor. 10 yıl önce İBB yönetiminin Beykoz Belediyesi’ne hibe ettiği vapur, Şehir Hatları AŞ tarafından restore edilerek yeniden deniz ulaşımına kazandırılacak.