loading
close
SON DAKİKALAR

Karamollaoğlu: Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının görevden alınması ne demokrasi ile bağdaşır ne de adaletle

Karamollaoğlu: Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının görevden alınması ne demokrasi ile bağdaşır ne de adaletle
Tarih: 19.08.2019 - 17:00
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları'nın görevden alınması milli iradeye ipotek koymaktır" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanları bu sabah görevden alınmış yerlerine valiler kayyum olarak atanmıştı. 

Karar bir tepki de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi. Karamollaoğlu Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları'nın görevden alınması milli iradeye ipotek koymaktır. Haklarında kesinleşmiş mahkeme kararı bulunmayan kişilerin bu şekilde görevden alınması ne demokrasi ile bağdaşır ne de adaletle. İktidarın bu tavrı hakkı dikkate almadığı gibi halkı da dikkate almamaktır. Ülkemiz yıllarca antidemokratik uygulamaların zararını gördü. Bugün ortaya konulan bu tavır da ülkemize, barışa ve geleceğimize zarar verecektir. Şunu herkes bilmeli ki; millet iradesine ipotek koymak kimseye bir şey kazandırmaz, ülkemizin huzuru ve daha müreffeh günler için seçimle gelenin seçimle gitmesi esas olmalıdır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları