loading
close
SON DAKİKALAR

Karamollaoğlu: Hükümetten ve Cumhurbaşkanı'ndan bu hadisenin üzerini kapatmamalarını istiyorum

Karamollaoğlu: Hükümetten ve Cumhurbaşkanı'ndan bu hadisenin üzerini kapatmamalarını istiyorum
Tarih: 31.03.2019 - 15:55
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, hükümet ve Cumhurbaşkanı’ndan Malatya’da müşahitlerinin öldürülmesi olayının üstünün kapatılmamasını istedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimler için oyunu eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile birlikte Çankaya Lisesi’nde kullandı. 

Oy kullanmasının ardından Malatya’da iki müşahitlerinin öldürülmesine ilişkin konuşan Karamollaoğlu, “Bu sabah üzücü bir haberle karşı karşıya kaldık. İki sandık görevlimiz ve babaları hunharca katledildiler. Babalarının ölüp ölmediği daha belli değil. Seçimlere giderken üzerinde en çok durduğumuz nokta şuydu; biz bir seçime gidiyoruz, savaşa gitmiyoruz. Bunu başta ülkeyi yönetenlerden olmak üzere hepimizin idrak etmesi gerekir. Rakipler arasında olan bir mücadele kesinlikle düşmanlar arasında olan bir mücadele değil. Elbette bir kişi kazanacak bu seçimi ama bu eğer husumete dönüşürse bugün karşı karşıya kaldığımız manzara ile tekrar karşılaşırız. Bu memleket hepimizin. Hükümetten, özellikle sayın Cumhurbaşkanı'ndan bu hadisenin üzerinin kapatılmasını istemiyorum. Muhtarlık seçimlerinde oldu diye kapatmasınlar. Hepimizin canı yandı. Vicdanı olan herkes üzüldü. Üzülmek onları geri getirmiyor. Kışkırtıcı bir üslup, bendensen vatansever, değilsen hainsin gibi bir üslup bu noktada insanları cinnet getirecek hale getiriyor. Bundan ders çıkarmalıyız. Kendileri başarılı olmazsa ülke elden gidiyor gibi davranıyorlar. Bu hadise bir cinayettir" dedi.

Malatya'da AKP'li adayın yeğeninin saldırısı sonucu iki Saadet Partili sandık görevlisi öldü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları