loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; "Benimle ilgili öngörüde bulunacak olan Türk halkıdır"

Kılıçdaroğlu; "Benimle ilgili öngörüde bulunacak olan Türk halkıdır"
Tarih: 13.04.2020 - 00:59
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk'te teke tek programında gazeteci Fatih Altaylı'nın; Amerika'dan gelen raporda, ilginç olan, sizinle ilgili bir öngörü yok. Sayın Kaftancıoğlu ile öngörü var. Acaba Amerika sizi etkin görmüyor mu? Kılıçdaroğlu; "Benimle ilgili öngörüde bulunacak olan Türk h...

Gazeteci Fatih Altaylı, "Amerika'dan çok tartışılan iki rapor geldi geçtiğimiz günlerde. İktidar partisi de bundan rahatsız oldu. Bu raporda ilginç olan, sizinle ilgili bir öngörü yok. Sayın Kaftancıoğlu ile öngörü var, Türkiye siyasetinde etkin olacak diye, Demirtaş'la, yeni kurulan partiler, kabinedeki bazı bakanlarla öngörüler var, sizinle ilgili yok. Acaba Amerika sizi etkin görmüyor mu, acaba siz mi etkin olmamayı tercih ettiniz? Niye siz yoksunuz o raporda?" diye sordu.

CHP Lideri  Kemal Kılıçdaroğlu; "Benimle ilgili öngörülerinin olmamasından son derece mutluyum. Benimle ilgili öngörüde bulunacak olan Türk halkı. Sorunları nasıl ortaya koyduğumuz, nasıl çözeceğimiz belli. Takdirin Türk halkında olduğuna inanıyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları