loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu kullanılmayan ama parası ödenen bini aşkın aracı israfın boyutlarını bilelim diye sergiledi

Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu kullanılmayan ama parası ödenen bini aşkın aracı israfın boyutlarını bilelim diye sergiledi
Tarih: 06.09.2019 - 14:58
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın gezisi kapsamında Nazilli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, belediye önünde bekleyen halka seslendi.
Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"-Siyasetten bireysel olarak beklediğim hiçbir şey yok ama ne yaparlarsa yapsınlar her ortamda sorunları söylemeye devam edeceğim.
İsraf haramdır. Ekrem bey İstanbul'da büyük bir parka kullanılmayan ama parası ödenen bini aşkın aracı sergiledi. İsrafın boyutlarını bilelim diye gösterdi. Onlara göre biz Müslüman değiliz ama bunlar Müslüman. Kul hakı yemeyeceksin, vatandaşların sorunlarıyla ilgileneceksin. Bütün bunları yapacağız. 
Önümüze engeller çıkaracaklar hangi engelleri çıkarırlarsa çıkarsınlar Allah'a inancınız varsa bütün engelleri aşacağız. İstanbul'da seçim oldu, Ekrem bey seçimi kazandı. Burada bir şey oldu ama ne oldu biz de bilmiyoruz, dediler. Gittiler YSK'ye kapalı kapılar ardında seçimi iptal ettirdiler.  Dediler ki CHP sokağa çıkar. Seçime gittik, 13 bin çıktı 800 bine. Toplumun vicdanı budur. 
Halkıma güveniyorum. Yeter ki doğruları söyleyelim, arkasında duralım. 
-Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı dedim. Hem cumhurbaşkanıyım diyorsun, hem tarafsızlık yemini ediyorsun, hem genel başkanlık yapıyorsun. Bir parti genel başkanı hakim tayin etmez.
-Ülkemize demokrasiyi getireceğiz. 
-Topuklu efe (Özlem Çerçioğlu) Aydın'ın sınırları aştı. Bütün Türkiye, dünya onu biliyor. Ürettiği hizmetler yeni başkanlarımız tarafından örnek alınıyor."
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları