loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sordu: 500 bin liralık rüşveti kim aldı?

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a sordu: 500 bin liralık rüşveti kim aldı?
Tarih: 20.05.2020 - 16:50
Kategori: Siyaset

CHP' Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AKP'li Serik Belediyesi'nde ortaya çıkan 500 bin TL'lik rüşvet iddiasını tekrar gündeme getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "500 bin liralık rüşveti kim aldı?" diye sordu.

Antalya'da AKP'li ve MHP'li belediye başkanlarının yanı sıra iki bakanın da katılımıyla telekonferans yöntemiyle bir yatırım toplantısı yapılmış, AKP'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, gerçekleştirilen telekonferansta daha önce görev yapan AKP'li belediye başkanının bir iş yerinden 500 bin lira aldığını ve bakanların konuya sessiz kaldığı gerekçesiyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile tartışma yaşadığını açıklamıştı.

Konuyu CHP' lideri Kemal Kılıçdaroğlu daha önce katıldığı bir programda getirmiş "500 bin liralık rüşveti kim aldı?" diye sormuştu. Kılıçdaroğlu Twitter hesabından hazırladığı video ile konuyu tekrar gündeme getirdi. Kılıçdaroğlu, AKP'li Serik Belediyesi'de rüşvet iddiasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: 

"Antalya'da AKP'nin Serik Belediye Başkanı nasmuslu bir insan toplantıda belediye başkanları milletvekilleri var. Geçmiş belediye başkanı döneminde 500 bin liralık bir rüşvetten söz edilyor. 500 binliralık rüşveti kim aldı? Tabii buna Serik Belediye Başkanı itiraz ediyor. Ben almadım diyor. Şimdi ben soruyorum... Ramazan ayı dün Kadir Gecesi'ydi. Kul hakkını savunmayaak mıyız? Namuslu, dürüst adam olmayacak mıyız? Vatandaşın hakkını hukukunu savunmayacak mıyız? cHP'li belediyelerle ilgili 1 lira konu gündeme geldiğinde  İçişleri Bakanı, müfettişler... Herkes koşturuyor. Bu 500 bin liralık rüşveti kim aldı Allah aşkına. Hiç kimseden ses yok. Rüşveti alanın yanında mı karşında  mısın?

Şimdi ben Erdoğan'a soruyorum Bu rüşveti kim aldı? Gözün görmüyorsun, kulağın var işitmiyorsun."  

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları