loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan çocuklara 23 Nisan çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan çocuklara 23 Nisan çağrısı
Tarih: 17.04.2020 - 10:19
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan'ı koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlayacak çocuklara, "Sizler de dünya çocuklarıyla birlikte duygularınızı video, yazı ya da resimlerle paylaşın, gelecek güzel günlere mesajınızı bırakın" çağrısında ulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu sene koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlayacak çocuklara seslendi.

CHP lideri, "Ulusal egemenliğin 100. yılını sağlık dolu bir dünya dileğiyle tüm dünya barışına adıyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından çocuklar için yayınladığı video mesaj şöyle:

"Coşkuyla kutlamayı beklediğiniz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu sene evlerinizde kutlayacaksınız. Tarihi bir döneme tanıklık ettiğiniz bu günlerde dayanışmanın, sevginin, barışın ve sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Ulusal egemenliğin 100. yılını sağlık dolu bir dünya dileğiyle dünya barışına adıyoruz. Sizler de tüm dünya çocuklarıyla birlikte duygularınızı video, yazı ya da resimlerle paylaşın, gelecek güzel günlere mesajınızı bırakın. Dünyayı barışla iyileştirelim. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan'larda buluşmak dileğiyle, sizleri çok seviyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları