loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Metiner: Bülent Arınç siyasi mevtadır, FETÖ'ye şemsiyelik yapmış insandır

Mehmet Metiner: Bülent Arınç siyasi mevtadır, FETÖ'ye şemsiyelik yapmış insandır
Tarih: 23.05.2020 - 15:30
Kategori: Siyaset

AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, Bülent Arınç'a "Sen FETÖ'yü tasfiye etmeye yöneldiğimiz dönemde hepimizin karşısına dikilip 'avukatlık cübbemi giyerim' diye aba altından sopa gösteren insansın. FETÖ ile ilgili ne mücadelen var?" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerdeKemal Öztürk'ün Yotube kanalında soruları yanıtlamıştı. Arınç, Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programında ölüm listesi hazırladığını söyleyerek "Bizim aile 50 kişiyi götürür" diyen Sevda Noyan'a tepki göstermişti.

Arınç, "Bu ne cani bir kadın. Eline bir şey geçse gelip kapımızı çalacak bizi kesecek diye korkarım. Hayatımızı başörtüsü mücadelesi üzerine yaptık. Geldiğimiz noktaya bakın. Başında örtüsü olan, dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan kesmekten bahsediyor. Bu, başörtüsü nefreti doğuracak diye korkuyorum" ifadelerini kullanmış, Esra Elönü için de "Görüntüsü zaman zaman beni korkutur" şeklinde konuşmuştu.

AKP eski milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, katıldığı bir programda Bülent Arınç'a tepki gösterdi.

Metiner, Arınç için "siyasi mevta", "FETÖ'ye şemsiyelik yapmış insan" ifadelerini kullandı. 

Metiner'in açıklaması şöyle:
Bülent Arınç bir siyasi mevtadır. İşgal ettiği makam dolayısıyla kendisini gündeme taşıyabilmektedir. FETÖ'ye sağladığı siyasi şemsiyeden dolayı hesap sorulması gereken bir insandır. Millet başörtüsünden nefret ediyormuş. Senden dolayı bu davaya küsen binlerce insan var. Otur oturduğun yerde. Sen kimsin hesap soruyorsun. Sen FETÖ'ye şemsiyelik yapmış insansın. Sen FETÖ'yü tasfiye etmeye yöneldiğimiz dönemde hepimizin karşısına dikilip 'avukatlık cübbemi giyerim' diye aba altından sopa gösteren insansın. FETÖ ile ilgili ne mücadelen var? Kalkıyorsun Esra Elönü gibi bir dava kardeşimize saygısızca ifadelerde bulunuyorsun. Ne utanmaz, arlanmaz bir üslubun var senin."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları