loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener Kaz Dağları'nda: Bu vicdansızlıktır

Meral Akşener Kaz Dağları'nda: Bu vicdansızlıktır
Tarih: 08.08.2019 - 15:34
Kategori: Siyaset

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kaz Dağları'ndaki Su ve Vicdan Nöbeti'ne katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kaz Dağları'nda yaşanan çevre katliamına tepki göstermek için bölgede tutulan Su ve Vicdan Nöbeti'ne katıldı.

Akşener, Kaz Dağları'nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Keşke buranın oksijenini solumak için yapılan bir etkinlik, bir aktivite için gelebilseydim. Ama maalesef Türkiye’nin akciğerlerinden biri olan en yüksek oksijene sahip Kaz Dağları’nın talanına karşı sizlerle dayanışma içerisinde olduğumuzu ifade etmek için geldik. Allah hepinizden razı olsun. Bakın en güzel bir söz var burada. ‘Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez.’

"SIZLAMAYAN VİCDANLARI SIZLATACAĞIZ"

Vatan toprağı kutsaldır. Üstünde yaşayan insanıyla, hayvanlarıyla, çiçekleriyle, ağaçlarıyla, suyuyla, dağıyla, nehriyle, her şeyiyle kutsaldır. Çanakkale’ye nasıl geçilmez mührü vurduysa bu aziz millet, Kaz Dağları’nın deşilmesine de müsaade etmeyecektir. Bu vicdansızlıktır. 175 bin, bir arkadaşımızın söylediğine göre de 195 bin ağacın kesildiği, ben bir köy kızıyım. Bir ağacın büyüyebilmesi için en az yirmi beş yıl zaman gerekir, bazıları için yüz yıl. Günahtır. Vicdansızlıktır. Kimsenin vicdanı sızlamıyorsa, bizim vicdanımız sızlayacaktır, sızlamaktadır. Başkalarının vicdanını da sızlatacağız inşallah.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları