loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Yeneroğlu'ndan Soylu'ya: Baskılarınıza ve propagandanıza ezanımızı alet etmeyin

Mustafa Yeneroğlu'ndan Soylu'ya: Baskılarınıza ve propagandanıza ezanımızı alet etmeyin
Tarih: 23.05.2020 - 17:46
Kategori: Siyaset

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı, İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun camide Çav Bella çalınmasıyla ilgili "Onu buluruz ve ona caminin dibinde de ezanı dinletiriz" sözlerine tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun camide Çav Bella çalınmasıyla ilgili "Onu buluruz ve ona caminin dibinde de ezanı dinletiriz" sözlerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Ezanı cezalandırma aracı olarak kullanıp asıl saygısızlığı kendilerinin yaptıklarını görmeyecek kadar da kör cahiller" sözleriyle tepki göstermişti.

Soylu'ya bir tepki de DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı, İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'ndan geldi. Yeneroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Ezan müjdedir, davettir... Kimsenin ne oyuncağıdır ne de bir cezadır! Tüm değerlerimizi araçsallaştıranların ezanı da ceza aracı olarak görmesi şaşırtmamaktadır elbette... Baskılarınıza ve propagandanıza ezanımızı alet etmeyin bari. Hukuktan nasiplenmediğinizi biliyoruz zaten."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları