AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'emeklilerin bayram ikramiyesinin 1100 liraya çıkarılmasını içeren madde' TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları üzerine belediyelerimize yeni bir genelge gönderdik. Bu 17 günde, siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz" dedi.
Sol Parti, Ankara'da gerçekleştirilen 1 Mayıs açıklaması sonrasında polisin provokasyon gerçekleştirdiğini açıkladı.
Türkiye Komünist Partisi (TKP), "İktidarın halkı ezmesine izin vermeyeceğiz. Deprem ve seller yaşandığında nasıl yaptıysak, TKP nasıl herkese örnek olduysa, yine öyle yapacağız. Birbirimizi koruyacağız, dayanışma kültürünü yaygınlaştıracağız" açıklamasında bulundu.
AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.
Üreticilerin sorunlarını sürekli gündeme getiren ve bu yıl ilk kez TMO’nun patates alımı yapmasında önemli pay sahibi olan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, bu kez patates alımında siyasi ayırımcılığa dikkat çekti.
AKP'li Emin Akbaşoğlu, ABD Başkanı Joe Biden'ın 'Ermeni soykırımı' ifadesi için muhalefeti suçladı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere ödenen bayram ikramiyesine 100 lira zamma CHP Sözcüsü Faik Öztrak tepki gösterdi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu sene erken seçim olma ihtimali olduğunu söyledi.
TBMM ile Mısır ve Libya Temsilciler Meclisleri arasında, Parlamentolar Arası Dostluk Grupları kurulmasına ilişkin tezkere, TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili avukat Gülizar Biçer Karaca, “Değer”sizleştirilen Ev İşçiliği – Görünmeyen İşçiler Raporu’nu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK’ya sundu.
Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur, geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Uygur'un yerine geçecek isim bugünkü seçimle belirlendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan partisinin grup toplantısında konuştu.
Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, 1915 olaylarının yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan'ı hedef aldı.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçimleri '2022’nin sonbaharında bekliyoruz' dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB'nin Üsküdar ve Ümraniye'de Halk Ekmek büfeleri kurmasına engel çıkarılmasına ilişkin açıklama yaptı.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen 2 asker için taziye mesajı paylaştı.
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Eylül 2020’den sonra taklit ve tağşiş ürünlerle İlgili neden kamuoyuna açıklama yapılmadığını sordu.