Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Katar'la gerçekleştirilen 11 anlaşmanın içeriğini açıklamayan iktidarı, "Devlet, ticari sır maskesinin altına saklanamaz" diye eleştirdi.
Kurucu milletvekillerden olduğu AKP’ye yönelik eleştirilerde bulunan Kemal Albayrak, “Tartışamıyorlar çünkü korku var. AK Parti kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ben eminim Atatürk bugün yaşasaydı Saadet Partili olurdu” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Ritmik Cimnastik Şampiyonu Milli Takım sporcularını kutlayan bir mesaj paylaştı.
CHP, İYİ Parti ve HDP’nin önergeleri reddedildi, şehir hastaneleri ve diğer KÖİ projelerinin, Hazine garantilerinin toplum tarafından bilinmesi istenmedi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1. Olağan Kocaeli İl Kongresi’nde ve eş zamanlı gerçekleşen Tunceli İl Kongresi'nde konuştu ve iktidara yüklendi; Salgının faturasını vatandaşa kestiler. Hangi kararı Bilim Kurulu verdi? Kimse suçu üzerinden atmasın.
Adana'da CHP'ye katılım töreninde açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin iktidarında Türkiye'nin en temel sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz iktidarın yanlış politikaları ve sonucunda yaşadığımız ekonomik sıkıntıları vatandaşlara sordu; Aylık kazancın yeterli mi? Karnın tok mu? Keyfin yerinde mi? Geleceğe umutla bakabiliyor musun?
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül Sağlık Bakanlığı’nın İl Sağlık Müdürlüklerine “vefat sayılarını söylemeyin” talimatı verdiğini iddia etti.
AKP MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, salgınla koşullarındaki ekonomiye ilişkin "Bu süreçten olumsuz etkilenmedik demek, kafamıza kuma gömmek olur ama Türkiye’de bir kriz yok" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da esnaf buluşmasında konuştu.
İstanbul’da basın mensuplarına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki sürece yönelik Varlık Fonu’nu küresel anlamda çok daha farklı bir yere oturtmak istiyoruz” dedi.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin 1. Olağan Konya İl Kongresi Konuştu; ‘100 milyon doz aşı lazım ama daha grip aşısını bile yaptıramadık’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kez daha erken seçim talep etti.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un önerisi üzerine AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin TBMM grupları ortak bildiri yayımlayarak, Fransa Senatosu’nun Yukarı Karabağ ihtilafına ilişkin aldığı kararı kınadı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, hasta garantili olarak hizmete açılıp milyonlarla para akıtılan Şehir Hastanesi'nin ayakta kalabilmesi için kapatılan şehir içindeki kamu hastanelerinin yeniden açılması talebini bir kez daha gündeme taşıdı.
CHP, 11'i büyükşehir 9'u il belediyesi olmak üzere 20 CHP'li belediyeden gelen Covid-19 vefat sayılarını açıkladı. Mart ayından 24 Kasım'a kadar geçen sürede Covid-19 ve bulaşıcı hastalık sebebiyle toplam 21 bin 84 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Kasım Cumartesi günü Çukurova Belediyesi'nin toplu açılış ve temel atma törenine katılacak.
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Habertürk'te Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Van’da helikopterden atıldıkları kaydedilen Osman Şiban ve Servet Turgut’a ilişkin konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘işkence ve kötü muameleye’ değinmeden her ikisinin de “milis” olduğunu ileri sürdü.