Bülent Arınç: 'Partiden ayrıldıktan sonra beni kuruculuktan çıkardılar. Hepsi malum belli kişiler. İsimlerini söylersem iyice küçülmüş olurlar. Beni yok etmek istediler, çünkü ben güçlü bir insanım' dedi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu'nun 15 Temmuz darbe girişiminin sonrasındaki ilk mezuniyet törenine katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, baraj sorunları olmadığını savunarak 'Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Binali Yıldırım'ın Zarrab davasıyla ilgili yorum yapması doğru değil. Orada rüşvet veren, yolsuzluk yapan bir adam yargılanıyor.
Antalya'nın Finike ilçesinde aralarında belediye meclis üyeleri ve eski ilçe başkanlarının da bulunduğu 60 kişi MHP'den istifa etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Kasım Perşembe günü saat 11.00'da İstanbul'da Ambarlı Limanı'nda tarım sektörünün temsilcileriyle bir araya gelecek.
Başbakan Binali Yıldırım Reza Zarrab davasına ilişkin olarak, 'Davanın tarafları baskı altında tutulmaktadır. Sanık olarak açtığınız dosya daha duruşma başlamadan tanığa dönüşmüştür. Bunun adalet neresindedir' dedi.
Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, Soçi'deki zirvede Suriye konusunda önemli bir karara varılacağını söyledi.
CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: Zarrab'a gelince devlet notası, Türk askerine müzik notası. Bu anlayışı milli mesele gibi göstermeye çalışıyorlar. Bütün ilişkileri gayri milli olan birinin hangi pozisyonundan milli duruş çıkaracaksınız?
Geçtiğimiz günlerde Boşnaklara yönelik sarf ettiği skandal sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'ndan geldi. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı yaptığı açıklamada 'Kütahyalı gibiler AKP’nin eseridir' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu: Haliç'te yapılaşma 4 kat, belediye meclisinde alınan bir kararla 10 kata çıkıyor. İhanetin katmerlisi yapılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Müslümanlar kendilerine biçilen rolü sorgusuz sualsiz kabul edemez' dedi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 17-25 Aralık ve Zarrab davasının hükümete yönelik komplo amacı taşıdığını belirterek, 'Olaya içerik açısından bakıldığında hadise büyük bir kaçakçılık, rüşvet ve yolsuzluk suçudur' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya geliyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı'nda 250 üye, partiden istifa etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Rıza Sarraf'ın davasını milli dava diye yutturmaya çalışıyorlar' dedi.
Meclis Anayasa ve Adalet komisyonları üyelerinden kurulu Karma Komisyon, Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesini istedi. Talep, TBMM Genel Kurulu'nda karara bağlanacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Eğer mesele gerçekten çevre ise, orman varlığını 21 milyon hektardan 22.5 milyon hektara çıkaran bir partinin başkanı olarak çevreci sıfatını ben bunlara bırakmam.
Beyaz TV'den kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözlerine bir tepki de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.
HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, 'Zarrab rüşvetleri dağıtırken, kara paraları aklarken, suç işlerken, onun rüşvetine muhatap olmuş makaracı bakanı, saat takan bakanı yargılasaydınız bugün belki Zarrab sorununuz da olmayacaktı' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan iktidarın Zarrab davasına yaklaşımı için 'Milli davaymış, yolsuzluğun millisi olur mu? Bizi kandıramazlar, geçiniz. Kimin köşeyi döndüğünü, ayakkabı kutularında para topladığını biliyoruz' dedi.