Gana'da Erdoğan'a 6 buçuk dakika 'kırmızı halı' turu attırdılar.
CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, '8 Mart resmi tatil olsun' talebini yasa önerisi olarak sunduklarını basın ve kamuoyu ile gerçekleştirdiği basın toplantısında paylaştı.
Kılıçdaroğlu, Ekrem Kerem Oktay’ı Ekonomi ve İş Dünyası’ndan sorumlu Başdanışman olarak atadı
MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada parti içindeki muhalifleri eleştirerek, Gülen Cemaati'ni de hedef aldı. Bahçeli cemaatin MHP'yi ele geçirerek partileşme ve siyasi sığınak arayışında olduklarını iddia etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, ‘Anayasa masasına davet’ mektubuna, bugün yine bir mektupla yanıt verecek.
Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, Erdoğan’ın AYM kararıyla ilgili yorumu için kişisel görüşünü ortaya koymuştur’ dedi.
Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Baykal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: AYM'nin bireysel başvurulara karşı müracaat merci olmasını ortadan kaldıracak bir görüş değildir...
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 11 milyon emekliyi ilgilendiren maaş kesintileri ile ilgili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle soru önergesi verdi.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 'Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesi kararlarını tanımayan,saygı duymayan açıklamaları ile eşi Emine Erdoğan’ın 'enkaz' açıklaması büyük bir talihsizliktir,' dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun fındık fiyatı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayımladı.
CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu Süloğlu İlçesinde Toprak Mahsulleri Ofisinin alım yapmaması sonucunda üreticilerin mağduriyetlerini dile getirdi.
KKTC Meclisi Genel Kurulu’nda ‘Suda özelleştirmeye hayır’ protestosu.
HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü’nün bulunduğu evin basılıp 4 kişinin gözaltına alınması üzerine HDP’den açıklama geldi.
Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a sordu: Ülke genelinde, adı 'ATATÜRK' olan toplam kaç stadyumumuzun adı değiştirilmiştir ?
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez Bakanlar Kurulu'nda sunum yapıyor.
MHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir, Sivas ve Trabzon il teşkilatları da kapatıldı.
CHP'den Meclis Başkanı Kahraman'a Anayasa görüşmeleri yanıtı geldi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur ilçesinde 3 aydır devam eden operasyonun sona ermesi için oturma eylemi başlattı. Demirtaş, Diyarbakır halkına Sur için yürüyüş çağrısında bulundu.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın 8 Mart’ta İzmir’de düzenlenecek Türk- Yunan İş Konseyi’ne katılacağı belirtildi.
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, üretilen yumurtaların üzerinde işletme numarası ve son kullanım tarihinin olmasının zorunlu hale getirilmesi uygulamasını meclise taşıdı.