Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafe kurallarına uymadıkları için özür diledi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UNESCO Dünya Mirası listesindeki Kara Surları’nın, beş farklı noktasında yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Orhan Bursalı; Soylu’nun, AKP içinde geleceği üzerinde de bolca yorum, kurgu üretiliyor. Öyle ki en son olarak, liderin kendisine en çok yöneltilen “AKP Başkanı” eleştirilerinden sıyrılmak için parti liderliğini bırakabileceği kişilerden biri olarak da Soylu adı geçti!
Yazgülü Aldoğan; İçişleri Bakanı Soylu’nun hiç de üstüne vazife olmayan bir biçimde eski Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Üstün Ergüder’e saldırması sözün bittiği yer.
Barış Terkoğlu; Öyle görülüyor ki; bir süredir kimlik krizi yaşayan, icraatlarının ne kadarının kendisinin ne kadarının ortağının olduğu tartışılan parti sadece bir il başkanı seçmiyor. Hem kendi bunalımına bir derman hem de iktidar için çizdiği yöne bir işaret arıyor.
Can Ataklı; 4 aydır Albayrak’la ilgili tek satır yazmayanlar, sağlık durumunu bile merak etmeyenler bir anda “Ne başarılı bakandı” güzellemelerine başladılar.
İçimizdeki Şeytan, Kürk Mantolu Madonna, Kuyucaklı Yusuf, Değirmen gibi çok önemli roman ve öykülere imza atan 25 Şubat 1907 doğumlu büyük yazar 114 yaşında.
24 Şubat'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid_19'dan bugün 72, toplamda 28.285 kişi hayatını kaybetti.
Bakırçay Havzası turu kapsamında Bergama'da bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bölgedeki yatırımları inceledi, meslek odaları temsilcileri, üreticiler ve yurttaşlarla bir araya geldi.
AKP eski Milletvekili ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, "Pelikan Örgütü" ifadesi nedeniyle ifade verdiğini duyurdu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbul Havalimanı için garanti ödemelerinin erteleneceğini söyledi.
11 Mayıs 2013'te Reyhanlı'da, 20 Mart 2014'te Niğde Ulukışla’da düzenlenen IŞİD saldırılarının kilit ismi Heysem Topalca Konya'da trafik kazasında öldü.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un en karakteristik anıtsal yapılarından Kara Surları'nı restorasyon çalışmalarını inceledi. İnceleme sonrası basın mensuplarına Yedikule Kara Surları önünde açıklama yapan İmamoğlu, gündeme dair soruları da yanıtladı.
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova, bağışıklanmanın hızlanması gerektiğini belirterek, "Kurallara uyulmaması durumunda 3'üncü dalga kaçınılmaz olarak yakın bir zamanda olabilir" dedi.
Evsahipliği yaptığı plaj voleybolu turnuvasında tüm kadın katılımcılardan kısa kollu tişört ve diz boyunda şort giymesi isteyen Katar'a, Alman yıldızlar Karla Borger ile Julia Sude'nin boykot resti çekmesi, sonuç getirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimler Birimi ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) işbirliğiyle CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen "Proje Uzmanlığı Eğitimi Sertifika Töreni"ne katıldı.
HDP'nin hazırladığı "İrade Gaspı ve Kayyım Gerçekleri" raporunda, 19 Ağustos 2019'dan beri 48 HDP belediyesine kayyım atandığı, 72 belediye eşbaşkanının gözaltına alındığı ve 15 belediye eşbaşkanının da halen cezaevlerinde tutulduğu belirtildi.
Merkez Bankası, bugün düzenlediği bir hafta vadeli miktar bazlı repo ihalesi ile piyasayı 44 milyar TL fonladı.
Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, "İstanbul'da 17 bin 406 aileye her gün 3 ekmeği ücretsiz veriyoruz. Halk Ekmek'in pazar payı sadece yüzde 6, bundan neden rahatsızlık duyuluyor?" dedi.
İBB, Başakşehir, Küçükçekmece ve Bakırköy ilçelerinin atıksuyunun, ileri biyolojik yöntemlerle arıtılmasına olanak sağlayacak Ataköy Atıksu Tüneli'ni hayata geçiriyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla düzenlenecek TBM indirme töreni yarın gerçekleşecek.