Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin siyasi manevralarla çıkmaza sokulduğunu belirtti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor.
Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, koronavirüs ile mücadelede toplumsal bağışıklık için 60 milyon kişinin aşılanması gerektiğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, toplumun tüm kesimlerinin işsizlikle, yoksullukla, ötelenmişlikle baş başa bırakıldığını vurguladı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP'nin grup toplantısında konuştu.
Çin menşeli koronavirüs aşısı CoronaVac'ın Türkiye'de devam eden Faz-3 çalışması tamamlandı.
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır TBMM’ye üreticinin Tarım Kredi Kooperatifleri ve başta Ziraat Bankası olmak üzere tüm Kamu Bankalarına olan kredi borçlarının faizlerinin silinmesi ve kalan anapara tutarının taksitlendirilmesine ilişkin kanun teklifi sundu.
İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin hazırladığı, 2020 Tersane Gemi Sektöründe İş Cinayetleri Raporu'na göre son sekiz yılda tersane gemi sektöründe en az 226 işçi yaşamını yitirdi.
TMMOB Mimarlar Odası, İstinaf mahkemesi'nin Gezi Davası'nda 9 kişi hakkında verilen beraat kararlarını bozmasına tepki gösterdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Holokost, Bosna, Ruanda, Kamboçya gibi trajedilerin tekerrür etmemesi için uluslararası toplum harekete geçmelidir. Bilhassa dijital platformların ve basın-yayın organlarının da etkisiyle artan İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına artık ‘dur’ denilmelidir" dedi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nin ulusal yarışma ve gösterim seçkisi açıklandı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi evsizlerin barınması için açtığı geçici konaklama alanlarına, soğuğun ve yağmurun arttığı bugünlerde Basmane'deki dört oteli de dahil etti.
Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün aşılama gündemiyle toplanacak.
Özelleştirilen Tunçbilek ve Soma Santrallerinin işletmecisi Çelikler Holding ve Konya Şeker A.Ş., santralde kullanmak üzere TKİ’den aldıkları kömürün parasını ödemedi. TKİ, 1,3 milyar TL olan borcu tahsil için hukuki yollara başvurmak yerine bankalardan kredi alıyor.
TÜRMOB’u ziyaret eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sizden bir isteğim var. SGK'yi bağımsız bir kurum olarak lütfen masaya yatırınız. SGK'nin tarihçesini baştan sona inceleyiniz” dedi.
Ara transfer döneminde kadrosuna Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nu katan Galatasaray'da yapılan harcamaların ardından, 396 bin euro'luk limit kaldı.
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat denetimlerine ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada son bir haftada yapılan denetimlerde 120 firmaya 3.5 milyon lira para cezası kesildiği bildirildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.
İSKİ, İstanbul'un su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğunun AİHM kararlarına rağmen devam etmesi, AKPM toplantısının da gündemindeydi. Konsey Dönem Başkanı Maas, tüm üye ülkeleri AİHM kararlarına uymaya çağırdı.
Hacıbektaş Belediyesi tarafından verilen 28. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü sahibini belirleyecek olan jüri listesi Hacıbektaş Belediyesi tarafından açıklandı.