Şarkıcı Yıldız Tilbe, koronaya karşı aşı yaptırmayacağını açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehir tiyatroları için genel sanat yönetmeni arıyor. Başvuru için son tarih 23 Ocak 2021.
Erzurum İl Hıfzıssıha Kurulu, camilerdeki yoğunluğun önüne geçilmesi için belirlenen spor salonlarının cuma namazı için ibadete açılmasına karar verdi.
İktidar, koronavirüs salgını karşısında sağlık meslek örgütlerinin en az 14 günlük tam kapanma çağrısına yine uymadı. Sağlık meslek örgütlerinin temsilcileri, “Tam kapanma olmadan bulaş zincirinin kırılması mümkün değil” dedi.
Ordu 2. Aile Mahkemesi, sağlık çalışanı olması ve korona riski bulunması nedeniyle 5 yaşındaki çocuğun velayetinin anneden alınmasına dair kararından döndü. Annenin itirazını kabul eden mahkeme velayeti babadan alarak yeniden anneye verdi
Evrensel yazarı Ender İmrek, Emine Erdoğan'ın Hermes marka çantasıyla ilgili yazısında Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.
NATO reformunun ele alınması gereken dışişleri bakanları toplantısına Pompeo-Çavuşoğlu kavgasının damga vurduğunu aktaran Politico, ABD'li bakanın Ankara'yı Akdeniz'de gerilim çıkarmak ve Rusya'ya hediye vermekle suçladığını belirtti.
EGO Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınını kontrol altında tutmak amacıyla, Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı kapsamında otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatlerini yeniden düzenledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İstanbullulara suyu tasarruflu kullanması için uyarıda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik suikast hazırlığı haberlerinin ardından ilk kez açıklama yaptı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'ye hükümetine asgari ücrette verginin kaldırılması önerisinde bulundu.
Süper Lig'de 11. hafta müsabakalarını yönetecek hakemler açıklandı. MHK, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde düdük çalan hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na bu hafta ne Süper Lig ne de TFF 1. Lig'de görev vermedi.
Dünya genelinde geliştirilen korona aşıları için hazırlık yapılırken Interpol ise dünya genelinde korona aşılarının çalınabileceği ve sahtecilik yapılabileceğine karşı uyarıda bulundu.
İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Dr. Ayhan Koç, ölüm sayılarının son 10-15 günlük süreçte hep 400'ün üzerinde olduğunu söyledi. Koç, "Şu anda 2020 Kasım’ında 11 bin 500 kişi ölmüş. 5 bin civarı fazladan ölüm vakası var" dedi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), CHP'li Ali Mahir Başarır yayınına ceza kesti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK),tarafından kısa bir süre önce Yargıtay üyeliğine seçilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, AYM üyeliğine aday oldu
Sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek 20 Mayıs'ta tutuklanan Taylan Kulaçoğlu tahliye edildi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalar yaptı.
İngiltere'de geliştirilen yeni bir manyetik görüntüleme tekniği ile, Covid-19 teşhisi konan hastaların akciğerlerinde teşhisten üç ay sonra bile bazı anormallikler tespit edildi.
İzmir Büyüşehir Belediyesi 30 Ekim’de kenti vuran depremin ardından olası afetlere karşı hazırlıklarına hız verdi. ESHOT Genel Müdürlüğü de arama kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplerin barınma sorununu çözmek üzere bir mobil barınma aracı üretti.
İçişleri Bakanlığı’nın yeni Koronavirüs tedbirleri kapsamında gönderdiği genelgede yer alan, cadde ve meydanlara kişi sınırı getirebilme uygulaması İstiklal Caddesi’nde de hayata geçirilecek.