Cumartesi Anneleri 803. hafta eyleminde Mehmet Selim Acar için adalet istedi.
Rusya Sağlık Bakanlığı, N.F. Gamaleya Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen 'Sputnik V' adlı Kovid-19 aşısının üretimine başlandığını duyurdu.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, AB'nin Doğu Akdeniz konusunda yaptığı diyalog çağrısına yanıt verildi.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, eylül ayında hem okulların açılması hem de kapalı mekân kullanımının artacağından dolayı vaka sayısında artış beklediklerini belirtti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen ve dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödülleri içerisinde gösterilen IPRA Altın Küre Ödüllerinde pandemi sürecindeki iletişim faaliyetleri ile büyük ödülün sahibi oldu
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bugün Resmi Gazetede yayımlanan “İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişik Yapılmasına Dair Yönetmelik”hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Bursa Valiliği önünde kendini yakmak isterken kurtarılan ve gözaltına alınan çaycı Fikret Güven, bugün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Güven’e destek olmaya giden CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Güven’in zor durumda bırakılmasına tepki gösterdi.
Yurt dışı çıkışlarında istenilen PCR testi ücreti 110 liradan 250 liraya çıkartıldı.
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 763 bin 387’ye, virüs tespit edilen kişi sayısı 21 milyon 357 bin 890’a yükseldi.
Fenerbahçe Kulübü Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan oyuncu ve teknik ekip çalışanının ikinci test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.
Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 'nün (EÜAŞ), tüm itirazlara rağmen inşa edilerek en az 12 bin yıllık tarihi olan Batman'ın Hasankeyf İlçesini sular altında bırakan Ilısu Barajı’nın çekimleri ve organizasyon işi için yaklaşık yarım milyon lira harcadı.
Dolardaki artışın sorulması üzerine “Dolar üzerinden mi maaş alıyorsunuz” diye cevap veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a dolar soruları geldi. CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, dolar üzerinden verilen ihalelerin toplam tutarını sordu.
Erzurum'un Pazaryolu ilçesi yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen dinamit yüklü kamyon, Erzurum-Rize kara yolunda Özbağ Mahallesi'ndeki Yukarı Özbağ Tünelleri mevkisinde yoldan çıkıp şarampole devrildi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, iktidar mensupları ve yakın medya tarafından tartışılan İstanbul Sözleşmesi'nin kadına yönelik şiddeti önlemediğini savundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünkü yeni hasta ve ağır hasta sayısını hatırlatarak, "Sıcak da olsa maskenizi takın, zorlansanız da mesafe kuralına uymaya çalışın" dedi.
ABD Başkanı Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Macron telefonda Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginliği görüştü.
Şanlıurfa Valiliği, artan koronavirüs vakaları nedeniyle 65 yaş ve üstü vatandaşlara günün belli saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini duyurdu.
'Meci Tarım Parkı Eğitim ve Üretim Sınıfı' kuruldu. Fındıklı Ziraat Odası öncülüğünde ilk ders 16 Ağustos Pazar günü başlayacak.
CHP lideri ile görüşen 15 Temmuz gazisi Cumali İbin’e 3 gün sonra ‘hakkında ihbar var’ denildi. Ardından gazilik raporları yok sayıldı ve yeniden rapor istendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Partili Cumhurbaşkanlığı devam ettiği sürece başıma silah dayasalar Cumhur İttifakı içinde yer almam” açıklamasını yaptı.
Plansız normalleşme adımı nedeniyle artan vaka sayıları sağlık sistemini zorlarken pek çok kentte doktorlar emekliye ayrılmak istiyor. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa’daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) vakaların arttığını, alınan önlemlerin de yetersiz olduğunu aktardı.