Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Riski zayıflatın" mesajını paylaşarak, vatandaşlardan kalabalığa girmemelerini istedi.
İBB Meclisi'nin temmuz ayı ikinci birleşiminde konuşan İBB CHP Meclis Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, AKP grubuna, "İstanbul'un bütün sorunları arap saçına dönmüş. Biz arap saçının bir ucundan çekince hemen hareketleniyorsunuz. Rantınız mı, menfaatiniz mi gidiyor anlamıyorum" dedi.
İzmit'te bir iş merkezi inşaatının etrafını paravan ile kapatan müteahhit firma, vatandaşların inşaatı rahatça izleyebilmesi için paravan üzerine televizyon şeklinde şantiye izleme alanları oluşturdu.
Antalya Gazipaşa’da sera demirlerini monte ederken elektrik akımına kapılan Suriye uyruklu Muhammed El Abdullah, yaşamını yitirdi.
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili "Benim kanaatim 15 Temmuz'dan gerekli dersin alınmadığı; bir FETÖ gitti bin FETÖ geliyor" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi TBMM Genel Kurulu'nda TRT'nin bilançolarıyla ilgili söz alarak "İşler iyiye gitmiyor. Bandrol geliri, elektrik faturası üzerinden elde edilen gelirlerin artmasına rağmen TRT'nin gelir bilançosu zararla sonuçlanıyor" dedi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, 15 Temmuz'la ilgili yaptığı açıklamada, "Masum şehitlerimizi rahmetle, FETÖ'yü devlete taşıyıp başımıza bela edenleri ve darbeci hainleri lanetle anıyorum" dedi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, başlattığı kurban bağış kampanyası için vatandaşlara katılım çağrısında bulundu.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 15 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’a ait bir müstahkem mevkiyi vurduklarını duyurdu.
İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, Sulukule kapısına yakın tarihi surların bir bölümünün yıkıldığını açıkladı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’un 4. yıl dönümünde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde açıklamalarda bulundu.
Ankara merkezli 30 ilde, FETÖ/PDY'nin KPSS ve diğer kamu sınavlarına 'hazırlık evleri'ne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 35 kişi gözaltına alındı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj paylaştı.
Haliç Köprüsü’nde yapılacak derz yenilemesi sebebiyle, köprü üzeri yol çalışması süresince trafiğe kapatılacak alanlar ve trafiğin işleyeceği şeritler belirlendi.
CHP, 15 Temmuz'un 4. yıl dönümünde Beştepe'ye yürümek isteyen 15 Temmuz gazilerinin engellenmesine CHP'den tepki geldi.
Ankara Beştepe'deki 15 Temmuz Anıtı'na yürümek isteyen 15 Temmuz gazileri polisin müdahalesi ile karşılaştı. Duruma tepki gösteren gaziler, isyan etti.
İngiltere'nin Bristol kentinde geçen ay ırkçılık karşıtı bir yürüyüşte yıkılarak nehre atılan köle taciri Edward Colston'ın heykelinin yerine "Siyahların Hayatı Değerlidir" hareketinden bir protestocunun heykeli dikildi.
15 Temmuz darbe girişiminin 4. yılında spor kulüplerinden de açıklamalar geldi.
Van Gölü'nde arama çalışmaları kapsamında 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Çıkarılan ceset sayısı 34'e yükseldi.
Av. Namık Havutça 24. 25. ve 26. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Adalet ve Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi; Unutmayın saraylara biz Cumhuriyet ilan edildiği zaman girebildik. O saraylar, Cumhuriyetle, Atatürk’le, saltanatın değil milletin malı oldu! İşte asıl mesele milletin malı olmasıdır.