İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısına “BizVarız” diyerek karşılık veren gönüllüler, ihtiyaç sahibi yurttaşlar için gıda paketi hazırladı ve hazırladıkları paketlerin dağıtımına katıldı.
İstanbul Barosu 5 Nisan 1878 de toplanıp genel kurul yapmış olduğu anlaşılmış ve 5 Nisan Avukatlar Günü ilan edilmişti....
Bin 800 işçinin çalıştığı Akar Tekstil fabrikasında bir arkadaşlarına Covid-19 teşhisi konulmasının ardından işçiler çalışmaktan kaçınma hakkını kullanarak üretimi durdurdu. Fabrikanın güvenlik görevlileri ve kimliği belirsiz kişiler, işçilere sopalarla saldırdı.
ABD Başkanı Trump, yeni tip koronavirüs salgınının ülkedeki etkisini bir süre daha yoğun şekilde hissedeceklerini belirterek, "En zor kısmı bu hafta ve gelecek hafta olacak. Maalesef birçok ölüm yaşanacak" dedi
Orhan Bursalı:Peki, bunlar ne kadar süre ile havada kalabiliyorlar ve ne kadar tehlikeli?
Le Beck danışmanlık şirketinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin krizi aktarma yöntemiyle virüse karşı alınacak önlemlerin etkinliğini azaltacak “sahte bir güven duygusu” oluşturulduğu kaydedildi. Raporda, Türkiye’nin “test ve yatak kapasitesi olarak Ortadoğu’nun liderleri arasında yer aldığı” aktarıldı.
Can Ataklı: 5 gün ekrandan uzak kalacağım gibi, kanala da çok ağır bir para cezası geldi.
Hüsnü Mahalli: Bildiğim daha doğrusu hatırladığım kadarıyla bir zamanlar “ifade özgürlüğü” denilen bir hakkı anayasamız koruyordu.
Şebnem Nur; Hem psikolog hem de ilişki terapisti olmam sebebiyle; zaman zaman, ilk ağızdan duymasam asla inanmayacağım ‘kandırıkçılıklara’ şahit oluyorum. Yukarıda paylaştığım bu olay da, gerçeklik payı çok fazla olan bir hadiseden alıntıdır.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Korona virüs Covid_19 salgını nedeniyle 6 Nisan Pazartesi itibarı ile ulaşımda kısıtlamaya gidileceğini duyurdu.
Sağlık Bakanlığı 4 Nisan koronavirüs salgını hakkındaki son günlük verilerini paylaştı. Buna göre; "günlük yapılan 19.664 testin 3.013 pozitif, toplam 23.934 hasta, bugün 76, toplamda 501 kişi hayatını kaybetti."
AKP'li Niğde Ulukışla Belediyesi koronavirüse karşı tütsü yakarak önlem aldı. Niğde Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erdal Aydoğan duruma tepki göstererek 'İlimden, bilimden uzak bu açıklamayı şiddetle kınıyor, yetkilileri bu dönemde ciddiyete davet ediyorum' dedi.
CHP’li Sevda Erdan Kılıç, iki pozitif vakanın çıktığı Akar Tekstil’de iş bırakmak isteyen işçilere saldırılmasına tepki gösterdi.
Uzmanlar maskeyi kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralların olduğunun altını çiziyor. İşte Dünya Sağlık Örgütü’nün sitesinde yayınlanan, maske kullanırken dikkat edilmesi gereken 5 kural...
Fransa Savunma Bakanlığı'ndan kritik koronavirüs açıklaması geldi. Fransa Savunma Bakanı Florence Parly, yaklaşık 600 askerin testinin pozitif çıktığını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak sıkıntı yaşayan yurttaşlarla dayanışmayı sürdürüyor.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların saldırısı sonucu yaşamını yitiren inşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu'nun cenazesi, Midyat ilçesinde toprağa verildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir yardım kampanyası başlattı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın corona virüsü tedbirlerini açıkladığı konuşmasında başlattığı bağış kampanyasını 'Tekalifi Milliye'ye benzetmesine tepki gösterdi.
Tekirdağ Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında 15 gün boyunca toplu ulaşımı ve özel araçla seyahati yasakladı.
AKOM, bugün öğle saatlerinden itibaren başlayan ve 3 gün boyunca sürecek, fırtına ile birlikte aralıklı sağanak yağmura karşı kentliyi uyardı.