Tank Palet fabrikasını özelleştirmeye açan iktidar şimdi de askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisleri özel şirketlere kiralayacak.
Oyuncu Haluk Bilginer, puhutv'de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu.
Mehveş Evin: CHP’den HDP’ye, İYİP’den TİP ve SP’ye oylamaya katılmayan vekil sayısını (toplam kaçak sayısı 208!) alt alta koyunca, aslında pekâla Madde 50’nin engellenebileceği de teşhir edilmiş oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beştepe'de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddialarına verdiği yanıtta "CHP içinde çete var" diyen Muharrem İnce’ye tepki gösterdi.
Kadına yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele gününde, Beyoğlu Tünel'den Galatasaray Meydanı'na yürümek isteyen kadınlara polis izin vermedi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 26 Kasım Salı günü Pendik Belediyesi'ni ziyaret edecek.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mal varlığını açıkladı. Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde de aynı uygulamayı yaptığı belirtilen Soyer, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmesinin ardından eşi Neptün Soyer ile üzerlerine olan mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Açıklama yap" çağrısında bulunan gazeteci Talat Atilla'ya tepki gösterdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemelerde bulundu. Her iki alanda da birçok eksiklikler gördüğünü belirten İmamoğlu, yardımcılarına, bölgenin Haziran ayına kadar tam kapasiteyle vatandaşların kullanımına açılması için talimat verdi.
Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. İlçe merkezinde meydana gelen patlamada 4 kişi, 3 kişi yaralandı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimcilerin tüm tepkisine rağmen Ensar Vakfı, TÜRGEV ve TÜGVA’dan sonra şimdi de Deniz Feneri Derneği’yle, ‘İyilik Okulu’ protokolünü yenilemesi tartışma yarattı.
WikiLeaks, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün (OPCW) Suriye'deki uzmanlarından birinin OPCW yöneticisi Robert Feierweser'e gönderdiği bir e-postayı yayınladı. Yazı, OPCW'nin Suriye'nin başkenti Şam'a bağlı Duma'daki kimyasal saldırı soruşturmalarının sonuçlarını çarpıttığını ortaya koyuyor.
TMMOB 45. Genel Kurulunda alınan karar uyarınca kamusal üretim, hizmet, denetim süreçlerini tarif etmek, kamu kaynaklarının yağmasına karşı mücadele yöntemlerini tartışmak ve kamu kavramını tüm boyutları ile yeniden ele almak amacıyla planlanan Kamucu Politikalar Sempozyumu gerçekleştirildi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, 'Saraya giden CHP'li' isim iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Bu haberi yapanlar haberin arkasından çekildi. Rakiplerini yok etmek isteyenlerin ürkütücü tablosu ortaya çıktı" dedi."
Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü yazılı açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 5’inci Toplantısı'na katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray Millet İttifakı'nın hedefi ile ilgili olarak "Hedefimiz bir anayasal ve hukuk devleti ile birlikte iyileştirilmiş/güçlendirilmiş parlâmenter sistemi inşa etmektir" dedi.
Adana'da, bugünden itibaren 15 gün boyunca gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma ve stant açma gibi etkinlikler yasaklandı.
Son yıllarda Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi başta olmak üzere uluslararası yükümlülüklerinden vazgeçme eğilimi göstermesi, Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’nde kadına yönelik şiddet olaylarında artışa yol açtığı gerekçesiyle eleştiriliyor.
Haluk Levent, sosyal medya hesabından ABD Konsolosluğu önünde çektiği fotoğrafı paylaştı.
TMSF tarafından yönetilen Aydınlı Grup'un vergi rekortmenleri sıralamasında 84. sırada bulunan Aydınlı Grup'un başarısını değerlendiren TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Bize emanet edilen bu firmaları basiretli tüccar mantığıyla yönetiyoruz" dedi.